Her er 5 gode grunner til hvorfor du bør melde deg på en gruppetime i dag

  1. Morsomt og motiverende å trene med andreDet er sosialt, morsomt og motiverende å trene i grupper. Vi får masse god energi, blir inspirert og motivert av hverandre. Gruppetimer er en flott sosial arena hvor vi ser at mange skaffer seg venner gjennom å delta på faste timer.  
  2. Variasjon og ønsker nye utfordringerGruppetimer vil bidra til variasjon i treningen din. Det kan være med å øke motivasjonen da du ikke vil gro deg fast i et spor og du får testet nye treningsformer. Kanskje du finner deg en ny favoritt aktivitet? Vi tilbyr 300 gruppetimer i uka i høysesong – alt til enhver smak.  
  3. Du har en avtaleVi vet at det er enklere å få gjennomført treningen din hvis du har en avtale med andre eller deg selv gjennom booking av en gruppetime. 
  4. Trygg treningTrening er et fag. Få kompetent oppfølging og hjelp av våre dyktige instruktører som lager trygge, helhetlige og effektive gruppetimer basert på gode treningsprinsipper. Hils på noen av instruktørene våre i videoene under. 
  5. KontinuitetKontinuitet er nøkkelen. Vi vet at de som trener regelmessig har større sjans å opprettholde en aktiv hverdag og gode hverdagsrutiner på lang sikt.

Sniktitt på noen gruppetimer

Hils på noen av våre instruktører og ta en titt på hva gruppetrening kan være. Se at gruppetrening er variert og kanskje noe mer enn hva du trodde!

Ønsker du å lese mer om vårt gruppetreningstilbud? Få mer informasjon her.