Informasjon for læresteder

Denne siden er for lærestedene som er tilknyttet SiO.

Send forespørsel om stand og infomøte

Vi kommer gjerne til ditt studiested for å fortelle studentene mer om SiOs tilbud. Vi kan delta på informasjonsmøter med nye studenter, eller ha stand. Send oss en forespørsel så vil vi komme tilbake til deg så raskt vi kan.

Send forespørsel om stand og infomøte
Ikke gå glipp av viktig info

Vi sender ut nyhetsbrev som er spesielt utviklet for lærestedene som er tilknyttet SiO. Her vil du få oppdatert informasjon om blant annet arrangementer, nye SiO-tjenester, og mye annet som kan være viktig for både lærestedet og studentene deres.

Få nyhetsbrev for læresteder
Ønsker du å bestille semesteroblater?

Semesteroblatet er studentenes bevis på at de har betalt semesteravgiften og har rett på å bruke SiOs tjenester.Fristen for å bestille semesteroblater til ditt lærested er uke 1 for vårsemester, og uke 32 for høstsemester.

Utdanningsinstitusjoner som ønsker å bestille semesteroblater fra SiO kan bestille oblater her. Det vil påløpe en fast kostnad på 500 NOK for administrasjon, faste produksjonskostnader og utsending, og en variabel kostnad på 1 NOK per oblat.

Bestill semesteroblater
Frokostmøter

Er du ansatt ved et lærested og vil vite mer? SiO holder jevnlige frokostmøter med temaer som vi mener er viktige for ansatte som jobber med studiestart, studentliv og læringsmiljø.

Frokostmøter for læresteder 
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen