Eventer og spesialtimer er markert som svarte timer i bookingen både i appen og på nettsiden

Eventer på Athletica Domus

Cycling Performance søndag 8. oktober kl 10.30-12.00. Bli med på en prestasjonsfremmende sykkeltime. Vi sykler gjennom tre arbeidsperioder, med varighet på 15-30 minutter hver. Periodene har hvert sitt fokusområde: terskeltrening, maksimalt oksygenopptak og konkurransetrening. Vi stiller med forfriskninger underveis og etter timen. Sees på sykkelen! Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Duathlon Performance onsdag 1. november kl 17.15-18.45. Denne dagen får du muligheten til å bli med på vårt innendørs duathlon, et event der vi kombinerer løping og sykling. Vi starter timen med løping (25 min), deretter blir det sykling (40 min) og så avslutter vi med løping igjen (15 min). Det legges inn tid til å skifte sko i mellom hver periode. Du er hjertelig velkommen uavhengig av nivå. Det blir delt ut forfriskninger underveis. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

inspartum Boost lørdag 18. november. inspartum akademi arrangerer en helt egen gruppetreningsdag på Athletica Domus. Dette er en hel dag med inspirerende og eksklusive gruppetimer med noen av Norges beste presentatører. Dagen er gratis for SiO Athletica medlemmer. Book timene du vil delta på i appen eller her fra 5 dager før. 

Cycling Marathon Performance lørdag 2. desember kl 10.00-12.30. Bli med på 2,5 time Cycling Marathon innendørs i sykkelsalen på Athletica Domus. Løypa er variert og består av både rolig langkjøring og intervaller. Det blir servert forfriskninger underveis. Ta med drikke og godt humør! Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Spesialtimer på Athletica Kringsjå

Experience Marka er et event hvor vi går en lengre tur i Normarka på cirka 3,5 time. Vi besøker ulike destinasjoner i Nordmarka og turen starter og slutter ved Athletica Kringsjå. Underveis på turen slår vi opp leir, lager bål, serverer litt snacks og sosialiserer før vi drar hjem igjen.Melder du deg på et slikt event, så husk å ta med drikke og egen mat hvis du vil grille noe, og kle deg etter forholdene. Ut på tur aldri sur! Se etter timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Spesialtimer på Athletica Centrum

Watt Cycling Around the World med Vero O. en gang hver måned, på den midterste søndagen i måneden fra 11.30-13.30. En annerledes sykkeltime med visuell film der man "sykler innom" kjente steder i verden. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Pop-up Cross Training med Ingvild S og Sofie C. Dette er en eventtime som vil dukke opp i ny og ne. Neste time er onsdag 13. september fra 18.00-19.15. Opplegg varierer fra gang til gang, men timene kommer til å inneholde både styrke og kondisjon. Timene er sosiale, samtidig som det skal utfordre deltakerne til å prøve mer komplekse øvelser i trygge rammer. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Dance Party lørdag 7. oktober 14.00-15.15 med Christiane S., Marie M. og Lise Mari. En morsom dansetime med inspirasjon fra forskjellige dansestiler. Timen er bygd opp med sang for sang-koreografi og har fokus på å trene hele kroppen. På dette arrangementet er det flere instruktører og det kommer til å bli en dansefest fra start til slutt! Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Super Cage Challenge lørdag 28. oktober klokken 14.00-14.55 med Team Athletica Centrum. En sirkeløkt i en større og mer spennende versjon der vi bruker hele underetasjen på Athletica Centrum. Det blir 6 stasjoner og 6 instruktører. Book timen i appen eller her fra 5 dager før. 

Test en PT gratis

Noen ganger vil det ligge timer som heter Test en PT gratis i bookingen vår. Dette er rett og slett en personlig trener som ønsker å gi deg en gratis PT-time, en til en, med fokus på hvordan det kan være å trene med en PT.Her er det første person-til-mølla-prinsippet som gjelder! Husk å book deg av innen tre timer før hvis du ikke kan delta likevel. Da kan noen andre nemlig få din plass.