Aller først

For å trene på treningssenteret må du være medlem. Du kan melde deg inn her på nettsiden vår eller du kan komme til en av våre resepsjoner og melde deg inn der. Alle våre senter er bemannet i hele åpningstiden.Før du melder deg inn kan du be om en prøvetime slik at du får testet senteret. Er du student og bor i Oslo kan du få en gratis prøvetime.

Før trening

Når du har meldt deg inn kan du hente medlemskortet ditt i resepsjonen. Medlemskortet bruker du for å få tilgang til studio og fasilitetene. Du drar kortet i kortleseren ved portene, og går inn.Når medlemskortet er registrert på din profil kan du også booke gruppetimer i Mitt SiO-appen eller her på nettsiden. Om du skal på gruppetime kan det være greit å lese om våre gruppetimer og sette seg inn i bookingreglene.

Så var det pakking av treningsbaggen da. Det varierer hva man trenger i baggen ut i fra hvilken aktivitet du skal gjøre. Her er noen basics som kan være fint å ha med:

  • Medlemskort (om det er første gang, kan dette hentes i resepsjonen på treningssenteret)
  • Innesko
  • Drikkeflaske
  • Hengelås
  • Klesskift, håndkle og såpe dersom du skal dusje på senteret

På treningssenteret

Er du ny på treningssenteret du besøker, ta en prat med verten i resepsjonen. De kan hjelpe deg om du lurer på noe.

  • Spør vertene om medlemskort og medlemskapet.
  • Spør vertene om veibeskrivelse til garderober, studio og gruppetimesaler.
  • Finn deg et garderobeskap, eller mindre skap i gangen, og lås inn tingene dine der mens du trener.

I studio

Ta den tiden du trenger på å orientere deg på treningssenteret. På denne måten får du god oversikt over hvor utstyr, apparater og saler er.Er du usikker på apparatene, spør en studiovert eller bruk tid på å se på dem. Vask av apparater etter bruk, slik at det er klart til neste medlem.Om du trenger hjelp til å komme i gang i studio kan det være fint å ta kontakt med en PT. Les om vårt PT-team her.

PT intro for nye medlemmer

Hvis du akkurat har blitt medlem hos oss har vi en god deal til deg. PT intro er en pakke som består av 3 PT timer til en redusert pris. PT intro kan du kjøpe innen 1 måned etter du har blitt medlem. Kjøp PT intro i resepsjonen eller her på nettsiden.

På gruppetime

I appen står det hvor og i hvilken sal gruppetimen er. På senteret er det skiltet til alle salene. Spør en av våre ansatte hvis du er usikker på hvor du skal gå, vi hjelper deg gjerne.Møt opp minst 10 minutter før timen starter. Dette gir deg god tid til å finne deg til rette og stille spørsmål om det er noe du lurer på. Ta kontakt med instruktøren for å registrere deg. Benytt anledningen til å spørre om du trenger noe utstyr. Er det første gang du deltar på en time er det også fint og si dette til instruktøren.

Etter trening

Dobbeltsjekk at du har med deg alle tingene dine. Book din neste gruppetime og gled deg til neste treningsøkt.

Smil, du har gjennomført din første treningsøkt hos SiO Athletica. Vi gleder oss til å se deg på trening! Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice