Hva er Athletica BOOST?

Athletica BOOST er en motivasjonskonkurranse som Athletica arrangerer hver høst og hver vår. Du konkurrerer med deg selv over fem uker. Målet er å skape gode treningsvaner og trene minst to økter i uka. Den ene økta må være en gruppetime - det får du nemlig belønning for! For å holde track på din trening får du et Athletica BOOST kort av oss.

Når varer dette?

Høsten 2023 kickstartes det hele mandag 23. oktober og varer til søndag 26.november. For å delta i konkurransen henter du ditt BOOST-kort i en av våre resepsjoner fra mandag. For å være med i trekningen av hovedpremiene må kortet leveres i en av våre resepsjoner innen søndag 3. desember. 

Hvordan fungerer det?

Athletica BOOST-kortet består av en konkurranse du kan ha med deg selv. 

Trene to ganger i ukenNår du har trent to ganger i uken får du en ukepremie i resepsjonen. Husk at den ene av treningsøktene må være en gruppetime. Den andre økten kan være en valgfri treningsøkt. Fullfører du to økter i uken i fire av fem uker og leverer inn kortet, er du med i trekningen av hovedpremiene

UkepremieneUke 43: gratis YT Restitusjonsdrikk kakao 330 mlUke 44: 50% rabatt på et kjøp i shoppen (inkl. Hummel- og Arenatøy)Uke 45: gratis 2 stk MellomBarerUke 46: 20% rabatt på ALLE PT-timer/pakkerUke 47: gratis Powerade Lemon (Merk at vi har veganalternativer for uke 43)

Hovedpremiene

1. Gavekort hos Power til en verdi av 7000 kr (1 stk)2. Gavekort hos Hummel til en verdi av 5000 kr (1 stk)3. 1 års gratis medlemskap hos SiO Athletica (2 stk)

Våre gruppetimer

Her kan du lese mer om alle våre gruppetimer. Kanskje finner du deg en ny favoritt? Dette er våre 8 kategorier:

  • Aqua - timer i svømmehallen på Athletica Domus 
  • Body & Mind - timer med fokus på bevegelighet, flyt og mindfulness
  • Cardio & Mix - timer med tempo og intensitet 
  • Cycling - sykkeltimer i sykkelsal
  • Dance & Fitness - timer med takt, trinn og moro
  • Martial Arts - kampsporttimer 
  • Outdoor - frilufstimer utendørs 
  • Strength & Core - styrketimer med fokus på ytre motstand og egenvekt

Hva er en godkjent treningsøkt?

Èn av øktene per uke må være en gruppetime hos SiO Athletica. Her kan du se alle våre gruppetimekategorier. Kanskje finner du deg en ny favoritt?Øvrige treningsøkter er helt valgfrie. En valgfri treningsøkt må være minimum 30 minutter med fysisk aktivitet, for eksempel egentrening, trening i studio, ute eller hjemme, gruppetime, idrettsaktivtet, skitur, gåtur og lignende.Du kan dokumentere egentrening med bilder eller tracking/logg på klokke eller lignende, og få stempel i BOOST-kortet i etterkant. 

Flere økter på èn dag?

For å få stempel på kortet må treningsøktene dine være fordelt på ulike dager. Vi anbefaler heller litt trening jevnt og trutt, enn mye trening på en gang.

Men gruppetrening er ikke noe for meg

Kanskje det kan være det? Ta en titt på noen av videoene under, bli kjent med noen av våre instruktører og se at gruppetrening kan være variert og kanskje noe annet enn du trodde. 

Vinnerne blir trukket

Vinnerne fra høstens konkurranse trekkes i starten av desember.