Helse

SiO har spesialisert seg på studenthelse. Vi har blant annet fastleger, tannleger, psykologer, rådgivere og helsesykepleier. Våre tilbud er gratis eller har reduserte priser for deg som er student.

Bli med på gratis kurs

Vi har mange forskjellige kurs som kan gjøre hverdagen som student enklere. Lær mer om stressregulering, økt konsentrasjon eller personlig økonomi og mye mer.På kurs får du praktisk trening, gode tips og verktøy, og ikke minst, du treffer mange andre som er i samme situasjon. 

Kurs og aktivitet

Gode studentpriser på tannlege

Som student i Oslo er det smart å bruke vårt tannlegetilbud. Vi har studentvennlige priser og profesjonelle tannleger og tannpleiere. Vårt tannlegekontor er topp moderne og ligger på Blindern. 

Sjekk SiOs tannlegetilbud 

Snakk med vår helsesykepleier

Helsesykepleier kan hjelpe deg med seksuelle utfordringer og prevensjonsveiledning, spørsmål om seksuell identitet og kjønnsidentitet, kjærlighetssorg, problemer i relasjoner, graviditet og abort og mye mer. Du trenger ikke å ha fastlege i SiO for å få time hos vår helsesykepleier. 

Bestill time hos helsesykepleier

Få fastlege i SiO

SiOs leger kan studenthelse. Vi jobber tverrfaglig og kan henvise til spesialist eller psykolog. Vi har helsesentre nær campus og er lett tilgjengelige om du for eksempel blir syk på eksamen. Vi har også en rekke digitale tjenester du kan benytte deg av, som videotimer med fastlegen.

Bytt til fastlege hos SiO

Spør oss anonymt

En gratis tjeneste for studenter.

Her kan du spørre om helse og studentliv.

Du kan også se hva andre spør om. 

Se hva andre spør om

Slik bestiller du legetime

Med fastlege i SiO kan du få videotime, fysisk oppmøtetime eller skriftlig konsultasjon. 

Mer om hvordan du bestiller legetime

Våre helsesentre

SiO Helse har tre helsesentre rundt om i Oslo - på Blindern, i Nydalen og sentrum. I tillegg har vi rådgivertjeneste på Kjeller.

Se våre helsesentre
Studentpris og refusjon

Våre tjenester er gratis eller har studentvennlige priser. I tillegg kan du søke om refusjon for enkelte helserelaterte utgifter hvis du har fastlege i SiO, på over 470 kr per år. Det betyr at du selv betaler maks 470 kr i året, og at SiO dekker resten av utgiftene.

Søk om refusjon
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen