15 % på alle PT-pakker

I perioden 14. februar til 19. februar har SiO Athletica 15 % rabatt på alle PT-pakker. Disse PT-pakkene kan kjøpes i resepsjonen eller her på nettsiden. På nettsiden trekkes rabatten automatisk ifra når du velger kjøp.

Hva er en PT-pakke?

En PT-pakke hos SiO Athletica er flere PT-timer satt sammen til et pakketilbud. Desto større PT-pakke du kjøper, desto rimeligere blir hver enkelt time - og nå er det enda rimeligere med 15 % rabatt!  Vi har pakker bestående av alt fra 5 til 40 klipp. Det som er så fint er at selv om du har kjøpt èn pakke, kan du bruke de ulike klippene på ulike ting.

Et bredt PT-team

PT-teamet til SiO Athletica består av dyktige personlige trenere, kostholdsveiledere og massører, og du kan bruke PT-klippene på det du ønsker!For eksempel kan noen timer brukes på en av våre PT-er som er spesialisert på svømmeteknikk, noen timer kan brukes på en PT som er dyktig på spensttrening og noen timer kan brukes på å få en deilig sportsmassasje fra en av våre dyktige massører. Hvor deilig er ikke dette? Du bestemmer! Her kan du lese mer personene i vårt PT-team og finne den som kan hjelpe deg. 

Hvorfor trene med en personlig trener?

Lurer du på hvorfor det kan være fint å trene med en personlig trener? Her har vi ramset opp 5 gode grunner.

  • Vårt PT-team hjelper deg i gang med trening på egen hånd og gir deg motivasjon til å fortsette, også de dagene sofaen roper ekstra høyt på deg.
  • En PT kartlegger din fysiske form, og skreddersyr trening tilpasset din kropp, ditt utgangspunkt – og målene du ønsker å nå.
  • Et individuelt opplegg med personlig oppfølging vil gi maks avkastning på tiden du bruker på trening.
  • Vi lærer deg å utføre øvelsene riktig, slik at du unngår belastningsskader og får maksimalt ut av hver økt.
  • Vårt PT-team har spesialisert seg på ulike sportsgrener, enten du vil lære dans, kampsport, svømming eller tennis.