Som student er det stadig noe som skulle vært gjort, og det kan virke som en god ide å bruke tiden på studier fremfor trening. Men, har du tenkt på at trening kan hjelpe deg med å komme gjennom studiene? Trening kan nemlig være med på å øke konsentrasjon, motivasjon og hjelpe deg med å stresse ned. 

Du har en avtale

Med en avtale vil det ofte være lettere å komme seg til treningssenteret. Når du trener med en PT vil det derfor oppleves som mer forpliktende enn om du skal trene alene. Det at en person venter på deg gir deg kanskje litt ekstra motivasjon til å komme deg ut døra? 

Eksperter på studenter

Hos SiO Athletica er vårt PT-team eksperter på å jobbe med studenter. Om det er stress, stiv nakke/ rygg, konsentrasjon eller rett og slett mer overskudd til å studere, så er PT-teamet klare for å motivere og tilrettelegge for nettopp deg. PT-teamet i SiO Athletica er godt vant til å yte det lille ekstra for at du som student skal ha det bra i din studenthverdag.

Ditt mål

Det er du som bestemmer hva ditt mål med treningen er. I samarbeid med en PT-en vil dere sette forventninger og mål om hva trening skal være for deg, slik at PT-en vet hva som forventes i samarbeidet og hvilke ønsker du har. Et mål trenger ikke nødvendigvis være hjelp med teknikk eller ny PR. Det kan like så godt være hjelp til å ta en pause fra studier, og være sosial og trene med en som har et opplegg klart for deg.

Motivasjon og mestring

Vårt PT-team er opptatt av at du skal få en god opplevelse under treningen. Vi utfordrer deg til å gå litt utenfor komfortsonen samtidig som vi tilrettelegger for at du skal mestre treningen. Med individuelt tilpasset trening, regelmessig oppmøte og fremgang i treningen, vil din indre motivasjon øke. Som et resultat blir du mer selvstendig og tar aktive, gode valg i hverdagen ellers også. 

Ta kontakt

Syns du det er vanskelig å komme i gang, holde på treningsrutinene eller få mer utbytte av treningen? Ta kontakt med en av våre PT-er i dag. Les mer om alle i PT-teamet og finn ut hva de kan hjelpe deg med her.