SiO Athletica personlig trener team

SiO Athletica tilbyr PT-timer, massasje og kostholdsveiledning til svært gunstige studentpriser.

PT-team med bred erfaring

Hos oss finner du et dyktige PT-team bestående av både kostholdsveiledere, massører og personlige trenere. Flere er spesialiserte innenfor trening, for eksempel løping, tennis, yoga, dans, svømming, styrketrening og kampsport.

Prisen for å trene med PT er delt inn i tre nivåer, basert på trenerens/massørens/kostholdsveilederens utdanning og erfaring. Level 1 Personen har relevant utdannelse og/eller erfaring. Level 2 Over 1500 timers erfaring, tilleggsutdannelse og spesialkurs. Level 3 Over 3000 timer/mer enn to års erfaring, tilleggsutdanning og spesialkurs. 

For å booke en time tar du direkte kontakt med den i PT-teamet du ønsker en time med. Les om hele vårt PT-team ved å klikke på knappen over. Er du usikker på hvem som passer best for deg, send oss en melding i dette interesseskjemaet, og vi hjelper deg. 

Vi tilbyr enkelttimer og PT-pakker

Hos SiO Athletica kan du kjøpe timer for PT/massasje/kostholdsveiledning enten som enkelttimer eller som pakker. En ordinær time varer i 50 minutter. Du kan også kjøpe ekspresstimer som varer i 25 minutter. 

Det lønner seg å kjøpe en pakke, da får du en skikkelig bra avtale! En slik pakke kaller vi en PT-pakke. En PT-pakke består av 5, 10, 20 eller 40 timer, og du kan fritt bruke timene mellom alle i PT-teamet. Med en PT-pakke på 5 timer, kan du for eksempel bruke to timer med svømmetrener, én time med en vanlig PT, én time med kostholdsveileder, og én time på massasje. Hvor fint er ikke det?

Du kan også kjøpe PT-duo timer og trene med en venn. Da blir det enda rimeligere for begge to. Den ene i paret kjøper timene og de blir registrert på vedkommendes profil. 

Nytt medlem?

Er du nettopp blitt medlem i SiO Athletica, har vi en ekstra god deal på PT-timer. PT-intro består av en pakke med 3 timer til redusert pris. PT-intro kan kjøpes innen 1 måned etter innmelding. Timene er gyldig i 2 år, som alle andre PT-pakker. 

Kjøp PT-intro timer

Hvorfor trene med en PT?

 1. 1

  Vårt PT-team hjelper deg i gang med trening på egen hånd og gir deg motivasjon til å fortsette, også de dagene sofaen roper ekstra høyt på deg.

 2. 2

  En PT kartlegger din fysiske form, og skreddersyr trening tilpasset din kropp, ditt utgangspunkt – og målene du ønsker å nå.

 3. 3

  Et individuelt opplegg med personlig oppfølging vil gi maks avkastning på tiden du bruker på trening.

 4. 4

  Vi lærer deg å utføre øvelsene riktig, slik at du unngår belastningsskader og får maksimalt ut av hver økt.

 5. 5

  Vårt PT-team har spesialisert seg på ulike sportsgrener, enten du vil lære dans, kampsport, svømming eller tennis. 

Visste du at du kan bruke PT-timer på massasje?

PT-klipp kan fritt brukes mellom alle i vårt PT-team. Her finner du også dyktige massører.

Se hele PT-teamet

Du kan også bruke PT-timer på kostholdsveiledning!

Vårt PT-team består av dyktige kostholdsveiledere, så kanskje et PT-klipp skal brukes på det?

Se hele PT-teamet

Oppdatert 30.06.23