
Om møtemat
SiO Mat og Drikke tilbyr et variert utvalg av mat og drikke som er perfekt for møter eller når dere trenger et hyggelig avbrekk.
Vi liker gode matopplevelser, og menyen vår er velprøvd og godt sammensatt. Menyen inneholder noe for enhver smak, også om du vil ha vegansk eller har allergier.
Dere kan hente maten på våre serveringssteder, eller vi kan dekke opp i våre lokaler hvis dere ønsker en miljøforandring.

Lunsj, møtemat og selskaper
Skal du servere lunsj til gode kollegaer, ha et møte med bevertning eller arrangere selskap? Vi leverer til lunsjmøte på 10 personer og til arrangementer med 200 gjester.
Forespørsler og bestillinger e-post
På OsloMet og Kristiania tilbyr vi flotte lokaler som passer perfekt til større arrangementer og gir en vakker ramme for selskapeligheter.
OsloMet
- Lunsj, møtemat og selskaper Festsalen
- Lunsj, møtemat og selskaper Union Fyrhuset
- Lunsj, møtemat og selskaper Kafe Årstiden
Forespørsler og bestillinger e-post
Kristiania
Forespørsler og bestillinger e-post
Vi har lang erfaring med servering til konferanser, større selskap og arrangementer. Velg fra vår rikholdige meny, eller be oss om hjelp til å sette sammen en meny.Ta kontakt med oss så tidlig som mulig slik at vi sammen kan sikre en god leveranse.

Bestill møtemat i nettbutikken
Skal du hente møtemat eller ønsker å spise i våre serveringssteder på:
- Frederikke spiseri, UiO
- Medica spiseri, UiO
- Union Blindern, UiO
- Olaf spiseri, OsloMet
Bestill i nettbutikken
Se her for hvordan du bestiller!
Betingelser for bestilling
Våre betingelser ved bestilling av mat og drikke til møter, konferanser og arrangementer, ser du her

Andre fristelser
Fra Tacoteket på Blindern kan vi by på meksikanske tacos, burritos og quesadillas.- Send bestilling og bordreservasjon på e-post
Union Blindern tilbyr nystekt hjemmelaget italiensk pizza. Vår pizzabuffet er svært populær og passer godt til større sammenkomster.- Send bestilling og bordreservasjon på e-post

Bærekraftig mattilbud
Gjennom mange år har SiO Mat og Drikke gjort tiltak for å minimere vårt avtrykk på miljøet. Vi liker ikke matsvinn, og har fokus på dette fra innkjøp til det gjestene spiser opp. Innkjøp av overskuddsmat og kontroll på varelager er eksempler på andre tiltak vi jobber med.
Vi har et stort engasjement for plantebasert mat som blir så velsmakende at du glemmer at det ikke er kjøtt i det. Og det mener vi selv at vi har klart!