Praktisk informasjon
Velkommen til selskap i Festsalen OsloMet
- Lokalet bookes hos KK-senteret KK-senter@oslomet.no
- Skjenkebevilling med alle rettigheter
- Vi leverer mat og drikke til selskapet, og vårt personalet er tilstede ved arrangementer og selskaper
- I selskaper med servitør dekkes det opp med hvite duker og servietter
- I kuvertprisen inngår oppdekking, servering, rydding og vask. Minimum antall gjester er 20 og maksimum 150. Det serveres buffet hvis det er over 80 gjester
- Leie av servitør kr. 625,- per time. Vi beregner én servitør per 25 gjester, og ved 3-retter én servitør per 12 gjester. Det er alltid hovmester til stede som sørger for god kommunikasjon mellom gjester, kjøkkenet og serveringspersonalet
- Ønskes det alkoholservering bistår vi gjerne med forslag til passende drikke
- Etter kl 17.00 må man benytte adgangskort med kode for tilgang til bygget
Blomster og bordpynt
- Arrangør må gjerne pynte med blomster, bordkort eller bordpynt, og dere er velkomne til å ta med dette selv. Tid for pynting av bord avtales på forhånd
Ønsker dere å ta med kaker selv?
- Dersom man har med medbrakte kaker tilkommer det kr. 25,- per person. Kaker må leveres samme dag eller ved gjestenes ankomst. Vi oppbevarer kakene på kjøl frem til de skal serveres, og setter frem kakespader, asjetter og kakegafler
Teknisk utstyr
- I Festsalen finnes høyttaler, tre storskjermer og mygg tilgjengelig. Avtal tid i forkant av selskapet på hverdager kl 08.00 - 15.00 for instruksjoner på anlegget. Personalet som er tilstede under selskapet har ikke alltid kompetanse på teknisk utstyr
- For lån og avtale om annet teknisk utstyr, ta kontakt med OsloMet Auditoriehjelpen på Auditoriehjelpen@oslomet.no
Vektere
- Vi varsler vektere og husøkonom om selskapet. Dersom dere ønsker å avslutte selskapet etter kl 22.30 tilkommer gebyr for vektere i henhold til OsloMets regler. Avtale om vektere og pris gjøres med OsloMet sikkerhet på Sikkerhet@oslomet.no
Priser
- Servitør kr 625,- per time/per servitør kommer i tillegg til kuvertpris
Bestill her
Forespørsler og bestillinger: e-post
Finner du ikke noe som frister? Ta kontakt med oss, - vi skreddersyr en meny som passer perfekt til ditt arrangement. Vi kan tilby det meste!
Julemeny
Oppdag vår smakfulle julemenyVi tilbyr tradisjonsrik og velsmakende julemat – perfekt til sesongens arrangementer.

Frokost og lunsj
Frokostpakke til frokostmøter
- Nystekte croissanter og delte rundstykker. Syltetøy, Norvegia, salami/skinke, oppskåret paprika, smør og oppskåret frukt. Assortert juice, isvann, kaffe og te
Kr 179,- per person
Liten påsmurtbuffet
- Påsmurte brød og wraps med variert pålegg. Det beregnes 2 halve per person
Kr 116,- per person
Påsmurtbuffet
- Påsmurte brød og wraps med variert pålegg. Det beregnes 3 halve per person
Kr 158,- per person
Nordisk lunsjtallerken
- Spekeskinke, eggerøre, roastbiff, røkelaks, potetsalat, tomat, agurk, paprika og crispisalat, rugbrød og smør
Kr 248,- per person
Vegansk tallerken
- Soyamarinert tofu, kikertsalat, syltet rødløk, melon, druer, brokkoli, haricot verts, marinerte oliven, tomatsalat, aioli, brød
Kr 248,- per person
Utforsk vår meny for enkel lunsj og møtematSe vårt utvalg av smakfulle og praktiske alternativer – perfekt til lunsj og møter

Snacks og mingle
Minglebuffet
- Oliven, grissini, grønnsaksstaver av gulrot, agurk, paprika og selleri, oppskåret brie, manchego, chutney og dipp
Lett fingermat som inntas på partyplates.Kr 237,- per personSnacktallerken
- Serranoskinke, melon, ost, druer, marinerte oliven, salt kjeks, focaccia og aioli
Lett fingermat - kan serveres på tallerken eller som buffet.Kr 215,- per person

Tapas
Tapastallerken
- Serranoskinke, melon, chorizo, salami Siliana, brie, manchego, chutney, marinerte oliven, focaccia og aioli. Serveres på bambustallerkener
Kr 248,- per person
Tapastallerken [vegansk]
- Soyamarinert tofu, kikertsalat, syltet rødløk, melon, druer, brokkoli, haricot verts, marinerte oliven, tomatsalat, aioli, brød
Kr 248,- per person
Studentenes buffet
- Kyllingspyd, pastasalat, kikert- og brokkolisalat, urtebakte poteter, asiatisk salat, risnudelsalat med grønnkål, soyadressing, peanøtter, bønnespirer og vårløk, brød, smør og aioli
kr 303,- per personFingermatbuffet
- Kyllingspyd, veganske albondigas med gremolata, melon og serranoskinke, lun røkt laks med soyadressing og spiresalat, Manchego, brie og chutney. Salte nøtter, focaccia og aioli, marinerte oliven og grissini
Lett fingermat som inntas på partyplates.Kr 407,- per personSiO Tapas - vår bestselger
- Kyllingspyd, potetsalat med sennepsvinaigrette, veganske albondigas med gremolata, serranoskinke, crispy chorizo, ostefat med chutney og salt kjeks, melonsalat med fetaost, mynte, persille og lime, marinerte oliven og soltørket tomat, fylte pepperoni, tomat- og mozzarellasalat, aioli, focaccia og smør
Serveres som buffet.Kr 473,- per person SiO vegetar tapas
- Veganske albondigas med gremolata, potetsalat med sennepsvinaigrette, brie og manchego med chutney og salt kjeks, melonsalat med fetaost, mynte, persille og lime, marinerte oliven og soltørket tomat, fylte pepperoni, tomat- og mozzarellasalat, soyaglaced aromasopp med sesamfrø, bakt gulrot, mezefat med hummus, grillet paprika og aubergine, spicy brokkoli og kikertsalat, vegansk aioli, hummus, focaccia og smør
Serveres som buffet.Kr 440,- per personKombotapas - den perfekte løsningen for gjester som ønsker en smakfull blanding av vegetarisk, vegansk og tradisjonell mat
- Veganske albondigas med gremolata, kyllingspyd, serranoskinke, potetsalat med sennepsvinaigrette, ostefat med chutney og salt kjeks, melonssalat med mynte, persille og lime, marinert oliven og soltørket tomat, fylte pepperoni, tomat- og mozzarellasalat, aromasopp med sesamfrø, mezefat med hummus, grillet paprika og aubergine, spicy brokkoli og kikertsalat, vegansk aioli, focaccia og smør
Kr 539,- per personTillegg: Makroner og frukt for en liten søt avslutning – Kr 83,- per person

Dessert
Desserttapas med kaffe og te
- Små biter av assorterte kaker, søtsaker og sesongens frukt
Beregnes ca. 4 biter person.Kr 160,- per person

Disputas-pakker
Disputas-pakkene inkluderer hovmester og servitør som tar seg av alt av oppdekking, servering, rydding og vask. I pakken er det beregnet at gjestene er til stede i maks seks timer.
Pakkeprisene tar utgangspunkt i maks 35 gjester. Det må gjerne være flere gjester, og det vil da tilkomme kostnad for ekstra servitører.
Kr. 625,- per time/per servitør.
Liten disputaspakke
- Velkomstdrink med et glass prosecco eller Ringi, SiO Tapas og isvann. Kaffe/te og twist etter middagen. Drikke med og uten alkohol kan kjøpes i baren
Kr 902,- per personMedium disputaspakke
- Velkomstdrink med et glass prosecco eller Ringi, SiO Tapas, isvann og inntil 15 stk mineralvann. Kaffe/te og desserttapas etter middagen. Drikke med og uten alkohol kan kjøpes i baren
Kr 1 023,- per personStor disputaspakke
- Velkomstdrink med et glass prosecco eller Ringi, SiO Tapas, isvann, inntil 15 stk. mineralvann og inntil 18 stk. vinflasker. Rød- og hvitvin fordeles etter ønske. Kaffe/te og desserttapas etter middagen
Kr 1 265,- per person
Tre-retters meny
EntrecôteForrett: Lettrøkt ørret med pepperrotkrem, sennepsvinaigrette og rugbrødchipsHovedrett: Entrecôte av okse, sellerirotpuré, stekt sopp, haricots verts, ovnsbakt amandinepotet, syltet rødløk og rødvinssausDessert: Pannacotta med marinerte skogsbær og mynte
LaksForrett: Bakte rødbeter med Haukeli chevre og karamelliserte valnøtter, honning og balsamicosirupHovedrett: Bakt laks med blomkålpuré, soyaglasert sopp, aspargesbønner, persillepoteter og soya- og ingefærsmørDessert: Crème brûlée og sesongens frukt og bær
Risotto [vegansk]Forrett: Syltet søtpotet, spiresalat med granateplevinaigrette og søtpotetchipsHovedrett: Sopprisotto med sesongens spirer og grønnsakerDessert: Hjemmelaget Raw Cake med coulis og sesongens frukt og bær
Kr 715,- per person
Tilbys i selskaper med maks 80 gjester.Alle i selskapet må velge den samme menyen, med unntak av de som ønsker vegansk eller vegetarisk alternativ. Disse vil få servert menyen med Risotto.
Fire-retters meny
Aperitif
- Salasar Cremant de Limoux Brut
Forrett
- Asparges fra Vestfold med smørsaus og Santa Kristina skinke
- Vin: Langlois Chateau Sancerre
Hovedrett
- Ovnsbakt ørret med sesongens primører, kremet hvitvinssaus, potetpure og rugchips
- Vin: Calles Riesling
Mellomrett
- Haukeli chevre, hvit ost fra Dovre ysteri og Nidelven blå fra Gangstad med Røros Knekks og chutney
- Vin: Calles Riesling
Dessert
- Rømmepannacotta med jordbærcoulis og marinerte jordbær, karamelliserte havreflarn
- Vin: Carlo Pellegrino Passito Di Pantelleria
Kr 853,- per personTilhørende vinpakke kr 655,- // alkoholfri drikkepakke kr 358,-Tilbys i selskaper med maks 50 gjester.Alle i selskapet må velge den samme menyen, men hver gjest kan velge om en de ønsker en av drikkepakkene.

Allergier og spesielle behov
Hos oss finner du et bredt utvalg av veganske, vegetariske, gluten- og laktosefrie alternativer. Vi tilpasser gjerne retter for et tillegg på kr 45,- ekstra per person. Glutenfritt brød eller wraps koster kr 10,- ekstra.
Vi tilbyr ikke kosher, men kan formidle kontakt til et cateringfirma som kan levere.
Finner du ikke noe som frister? Ta kontakt på e-post, så skreddersyr vi en meny som passer perfekt til ditt arrangement. Vi kan tilby det meste!