Helsetjenester

SiO Helse tilbyr en rekke tjenester for deg som er gravid eller allerede foreldre. Du kan få rådgivning av helsesykepleier, kurs i relevante temaer, vaksiner i forbindelse med reiser.  Velger du SiO som fastlege for ditt barn og deg får du en tett og god oppfølging gjennom studietiden. Og skulle du møte problemer eller utfordringer har SiO Helse et bredt tilbud av psykologer, rådgivere og sosionomer. Våre helsesentere ligger på Blindern, BI Nydalen og i sentrum (Holbergsplass).

Her har vi samlet nyttig informasjon om hva du har krav på som student og gravid

Barnehager

SiOs barnehager er eksperter på studenters barn og sørger for en spennende hverdag for ditt barn mens du leser til eksamen. Med en rekke studentspesifikke fordeler er vi tilpasset ditt behov og vi er stolte over å ha et faglig sterkt tilbud med erfarne og dedikerte ansatte. Våre 11 barnehager ligger i nærheten av læresteder og studentbyer. 

Les mer om våre barnehager her

Trening og kosthold

SiO Athletica har lang erfaring i å tilby veiledning om kosthold eller trening for studenter med barn. Flere av våre PTer tilbyr kurs eller individuell rådgivning som kan hjelpe deg gjennom flere stadier av graviditeten og etter fødsel. 

Les mer om alle SiO athleticas tilbud her

På Athletica Domus arrangeres det også babysvømming regelmessig. Se mer her.

Familieboliger

SiO Bolig har en rekke leiligheter som er tilpasset familier en rekke steder i Oslo. Spesielt i våre studentbyer er det mange barnevennlige områder hvor både små og store trives. 

Se våre familieboliger i denne oversikten