Athletica Nydalen

Athletica Nydalen er et mellomstort treningssenter som ligger i BI i Nydalen. Senteret har et bredt treningstilbud og mange ulike gruppetimer med kampsport i spissen.

Foto av studenter som trener styrke i treningshall på AiO Athletica senter Nydalen.

På Athletica Nydalen finner du

Bemannet resepsjon
Shop utvalg
Massasjerom
PT-sone
Gruppetimesal
Sykkelsal
Kampsportsal
Stort studio
Styrkeapparater
Magasinapparater
Frivektsområde
Cardiosone
Funksjonell sone
Trappemaskin
Assault bikes
Stakemaskin
Boksesekker
Garderobefasiliteter
Badstuer
Handikaptoalett

Bredt treningstilbud med kampsport i spissenHos Athletica Nydalen har vi et stort og variert treningstilbud. Her kan du delta på gruppetimer innen alle våre ulike kategorier, gjøre egentrening eller slappe av i badstuen. Dette senteret har spesialisert seg på kampsport, og holder gruppetimer i kampsport både for nybegynnere og øvede.Vi har et stort studioområde med styrke- og kondisjonsapparater, frivektsområde, funksjonelt område med blant annet monkey-bars og en egen PT-sone. Vi har tre gruppetreningssaler som er åpne for egentrening når det ikke er timer der.Andre fasiliteter Vi har dame- og herregarderober med dusj og badstuer, i tillegg til handikaptoalett, behandlings- og massasjerom. Det går heis opp til resepsjonen.BeliggenhetAthletica Nydalen ligger i 2.etasje i Handelshøyskolen BI sine lokaler i Nydalen. Hovedinngangen til senteret er fra Sandakerveien. Følg trappen eller ta heisen opp til mingleområdet og vår resepsjon som er bemannet hele åpningstiden. Senteret har også en medlemsinngang fra innsiden av BI (krever adgangskort). Velkommen til trening hos oss! 

Foto av SiO Athletica idretshall senter Nydalen.
Foto av SiO Athletica treningsapparat boksesekk senter Nydalen

Åpningstider

Visste du at?

På Athletica Nydalen har vi et stort utvalg av kampsporttimer. Flere av våre instruktører har svart belte i sin sport og er svært dyktige. Vi har timer for alle, fra nybegynnere til øvede.

Se alle gruppetimer

Kontaktinformasjon

Telefon

22596950

Adresse

Sandakerveien 116, 0484 Oslo

Se i Google Maps

Kollektivtransport

Du kommer deg til SiO Athletica Nydalen enkelt med kollektivt. Ta T-bane til Nydalen, buss 30, 37, 51, 56 eller 58 til Nydalen. Du kan også ta trikken til Storo og gå 4 minutter ned til senteret.

Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen