Hva er en semestersjekk?

Hvert semester utfører SiO Athletica en sjekk på medlemmer som har studentpris, men som dessverre ikke har fått registrert et gyldig studentbevis i våre systemer. Dette trengs for at de som har rett på studentpris, får akkurat dette. Om dette gjelder deg, har du mottatt en e-post og SMS. 

Frist

Om det ikke er et studentbevis registrert i våre systemer og du har fått en e-post og SMS av oss, er fristen for å vise gyldig studentbevis er 31. oktober. Har du ikke bekreftet dette innen denne datoen, vil medlemskapet ditt automatisk bli endret til ikke-student fra 1. desember. Da vil du bli etterfakturert et mellomlegg for september, oktober og november.

Hvordan vise gyldig studentbevis

Gyldig studentbevis kan vises i en av våre resepsjoner. Om du ikke har mulighet til å vise det i resepsjonen, kan du sende oss studentbevis/kopi av dokumentasjon via kontaktskjemaet på sio.no. Velg først kategori “Trening”, så “Annet”. Vi setter pris på at du skriver “Studentbevis” i emnefeltet. Dokumentasjonen må tydelig vise persondata og gyldig semesteravgift for høsten 2023.

Hva er gyldig studentbevis?

Vi godkjenner følgende: Student på et studiested tilknyttet SiO:

  • Studentbevis med gyldig semesteravgift til SiO for H23 (høst 2023). 

  • Skjermbilde av studentbevis på app. Navn, fødselsdato, studiested og semesteravgift til SiO for H23 må være synlig. 

  • Kvittering for betalt semesteravgift til SiO for H23. 

  • Skriftlig bekreftelse med signatur og stempel fra ditt studiested, der det bekreftes at du er student med betalt semesteravgift til SiO H23. 

Student på et studiested ikke tilknyttet SiO: 

  • Dersom du ikke er student på et studiested tilknyttet SiO, må du vise studentbevis fra din utdanningsinstitusjon for høsten 2023, eller skolebevis fra videregående skole. 

Ikke lenger student

Du er hjertelig velkommen til å fortsette å være medlem hos oss, men da vil medlemskapet ditt endres til ikke-student innen søndag 8. oktober. Dette hjelper vi deg med i en av våre resepsjoner, eller send oss en melding via kontaktskjemaet på sio.no.

Ofte stilte spørsmål og svar

Her kan du lese de ofte stilte spørsmål og svar om semestersjekken. Vi har delt opp med spørsmål og svar om du fortsatt er student, om du er ferdig som student eller om du er i permisjon eller på utveksling. Persondata knyttet til din dokumentasjon slettes fra våre systemer etter at ditt studentbevis er registrert.

Jeg er fortsatt student

Jeg er ikke lenger student

Permisjon og utveksling

Lurer du fortsatt på noe? Ta kontakt med oss, da vel. Send en henvendelse via kontaktskjema på sio.no. Velg først kategori “Trening”, så “Annet”. Vi setter pris på at du skriver “Studentbevis” i emnefeltet.