Ansattmedlemskap

Hvert år har vi en gjennomgang av alle ansattmedlemskapene for å sikre at de som har rett på rabattert pris får det. Vi trenger derfor et bevis som viser at du fortsatt jobber på et av stedene som har avtale med SiO Athletica.Om dette gjelder deg, har du mottatt en e-post og SMS. 

Frist

Fristen for å vise gyldig ansattbevis er 28. februar.  Har du ikke bekreftet dette innen denne datoen, vil medlemskapet ditt automatisk bli endret til et ordinært medlemskap fra 1. april. Da vil du bli etterfakturert et mellomlegg for januar, februar og mars. Dette kommer på en egen faktura som sendes til din e-postadresse i midten av mars. 

Hvordan vise gyldig ansattbevis?

Bevis på ansettelsesforhold kan vises i en av våre resepsjoner. Om du ikke har mulighet til å vise det i resepsjonen, kan du sende oss bevis/kopi av dokumentasjon via kontaktskjemaet på sio.no:  Velg først kategori “Trening”, så “Annet”. Vi setter pris på at du skriver “Ansattstatus” i emnefeltet. Persondata knyttet til din dokumentasjon slettes fra våre systemer etter at status er registrert.

Hva er gyldig ansattbevis?

Vi godkjenner en av følgende som ansattbevis: 

  • Gyldig ansattkort 
  • Utklipp fra lønnsslipp som viser personalia, dato og arbeidsgiver 
  • Dokument fra arbeidsgiver som bekrefter ansettelse
  • Lenke til arbeidsgivers nettside som viser tilknytning til ansettelsessted 

Ikke lenger ansatt

Er du ikke lenger ansatt ved et lærested som har avtale med SiO Athletica? Du kan selvfølgelig fortsatt være medlem, men da må medlemskapet endres til et ordinært medlemskap. Dette hjelper vi deg med i en av våre resepsjoner, eller send oss en melding via kontaktskjemaet.

Ofte stilte spørsmål og svar

Her kan du lese de ofte stilte spørsmål og svar om ansattsjekken. Vi har delt opp med spørsmål og svar om du fortsatt er ansatt på et sted med avtale hos SiO Athletica, eller om du ikke lenger er ansatt. Du finner også informasjon om du er pensjonert eller om du er i permisjon her. All persondata knyttet til din dokumentasjon slettes fra våre systemer etter at ditt ansattbevis er registrert. 

Jeg er fortsatt ansatt på et sted med avtale hos SiO Athletica

Jeg er ikke lenger ansatt på et sted med avtale hos SiO Athletica

Pensjonist/permisjon

Lurer du fortsatt på noe? Ta kontakt med oss, da vel. Send en henvendelse via kontaktskjemaet på sio.no: Velg først kategori “Trening”, så “Annet". Vi setter pris på at du skriver "Ansattstatus" i emnefeltet.