Helsfyr – Valle Hovin – Ensjø – Rodeløkka

En lett og grønn tur på Oslos østkant, med vanndammer og parker. Start ved Helsfyr T-banestasjon. Finn veien til Valle Hovin, sykle forbi Hovindammen og over sykkelbroen ved Grenseveien. Fortsett gjennom Ensjø og Tiedemannsparken, ned til Økernveien mellom Tøyenparken og Kampen park, og fortsett oppover gjennom Tøyenparken og Ola Narr. Herfra kan du velge om du vil avslutte turen med å parkere på Carl Berner, eller den gamle trehusbebyggelsen ved ved sjarmerende Rodeløkka.

Tåsen – Havnabakken – Frysja – Nydalen

En tur med fart, utsikt, elver og fosser. Start ved Tåsensenteret og sykle opp langs Tåsen Terrasse til den fantastiske utsikten fra Havnabakken. Fortsett østover langs Carl Kjelsens vei, før du enten tar Maridalsveien eller Frysjaveien opp til vakre Frysja. Veien ned fra Frysja til Nydalen langs Akerselva er en fryd. Her er det bare å kose seg og stoppe underveis i naturskjønne omgivelser. Hvis studentøkonomien tillater det kan du unne deg en is på en av de mange benkene langs elva når du er framme i Nydalen!

Gamlebyen – Ekeberg – Nordstrand Bad – Gamlebyen

Vil du opp i høyden og sykle langs fjorden? Dette er en rundtur som rommer det meste! Start fra Oslo gate via Dyvekes vei, og fra Konows gate til Valhallveien. Der kan du stoppe for å nyte utsikten på stedet der Edvard Munch fant inspirasjonen til å male Skrik, før du fortsetter den siste svingen opp til Ekeberg. Derfra kan du ta deg ned til Nordstrand Bad via Solveien. Nyt fjorden og badeplassen. Så sykler du E18 langs Mosseveien tilbake til Gamlebyen. På denne ruten får du sett havet, Ulvøybrua, Middelalderparken og deler av havnepromenaden. En perfekt tur for en skikkelig sommerdag!