Minigolf

Spill minigolf – sporten for alle – på Marienlyst Minigolfpark. Dette er kanskje byens fineste minigolfpark, og en runde på banen koster 90 kroner!

Bowling

Ta deg en tur til Oslo Bar & Bowling. Tar du turen på dagtid før kl. 16 er det rimeligere enn på kvelden. I tillegg tilbyr de studentbowling – 2 serier til prisen av 1 (alle dager bortsett fra lørdag). Det kan man like!

Drop-in på Syng

Hva med å ta med nye studievenner for en spontan karaokeaften? På Syng kan du få et karaokerom for bare 75 kr. per person fra søndag til torsdag. På tirsdager har de til og med gratis drop-in for studenter!

Pølsefest på IKEA

I restauranten på IKEA rekker pengene langt! For en hundrelapp får du både kjøpt mange pølser og drukket uante mengder dispenserbrus, i tillegg til å ha penger igjen til dessert!

Museumsrunde

Mange av Oslos museer er enten gratis eller har rimelig inngang for studenter. Både Bymuseet, Naturhistorisk museum, Norsk Folkemuseum, Frammuseet, Astrup Fearnley, Vigelandsmuseet, Popsenteret og Sporveismuseet gir deg inngang for under hundrelappen. For å nevne noen!

Sightseeingtur med trikk 12 og 19

Førstnevnte tar deg gjennom Frogners flotte bygårder opp mot Kjelsås i nord, og sistnevnte gjennom Bogstadveien og sjarmerende Briskeby fram til Gamlebyen, historiske middelalder-Oslo og fantastiske Ekebergparken! Alt du trenger er en Ruter-billett.

Besøksgård

Dra på besøksgård! Her kan du gjøre alt fra å mate alpakkaer, ri på og børste hester, hoppe i høyet, og kjøre med hest og vogn! Det er flere besøksgårder i Oslo og omegn, så her er det bare å finne den med de aktivitetene og dyrene du helst vil kose og stelle med!

 

Henie Onstad

Her får du moderne kunst bare femten minutter vest for Oslo! Du kan se praktfull utstillinger over store områder, og sjekk definitivt ut deres kalender for arrangementer og program! Og ikke minst: kun 70 kroner for studenter!

Dette var bare noe av det man kan finne på i Oslo for under hundrelappen! Gjennom året er det også mange arrangementer som er gratis å delta på, så slunken lommebok er ingen grunn for å sitte hjemme og kjede seg. Heldigvis!