Vi jobber for studentene

Vi er så heldig at vi har norges mest spennende kundegruppe. Å jobbe for at studentene skal få en god start på utdannelsen og en god studenthverdag, fyller arbeidshverdagen vår med mening og gjør SiO til et spennende konsern med mange muligheter og stor variasjon.

Muligheter og mangfold

SiOs oppgave er å bidra til en bedre hverdag for alle Oslos studenter. For å få til det tilbyr vi boliger, treningssentre, spisesteder, barnehager, helsetilbud, karriereveiledning og foreninger. Med et bredt tjenestetilbud i rask utvikling trenger vi fler engasjerte ansatte som kan bidra til at vi når vårt mål om å gjøre Oslo til norges beste studentby.

Se hvilke tjenester SiO tilbyr studentene

Utvikling og samhandling

For å kunne levere på det studentene trenger og ønsker seg, må vi sørge for å utvikle tjenestene våre, men også de ansatte. Det er stor bredde i SiO, som gjør at utviklingsmulighetene er mange. Denne bredden gjør at vi er opptatt av god samhandling på tvers av områder og avdelinger. Vi vet at det er i dette samspillet magien skjer og vi kan få til noe fantastisk for studentene - sammen!

Les om SIOs medarbeiderløfte her
Studentene bestemmer i SiO

I SiO er det studentene som bestemmer. Studentene har flertall i SiOs øverste styre, som bestemmer hvilke tilbud SiO skal tilby Oslos studenter. Styrelederen i SiO er alltid en student.

Les mer om organisasjonen vår

Bærekraft + SiO = sant

Bærekraft er i fokus for de fleste om dagen, takk og lov for det. Hos oss løfter vi dette i alle områder. Vi har f.eks utviklet studentboliger i massivtre, vi har egne matsvinn-konsepter, arrangerer bruktmarked for studentene og mye mer.

Les mer om vårt miljøarbeid

Ledige stillinger i SiO

SiO er en spennende arbeidsplass hvor det skjer mye. Akkurat nå er vi på jakt etter teknologidirektør, markedsansvarlig for digitale flater og personlige trenere. 

Sjekk ut våre ledige stillinger
Bli kjent med konsernledelsen vår

Her finner du oversikt over konsernledelsen i SiO, hvilke roller de ulike har, og kontaktinfo.

Konsernledelsen
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen