Jobbe i SiO

SiO er en spennende arbeidsplass hvor det skjer mye. Vi kan tilby interessante og utfordrende stillinger i et aktivt arbeidsmiljø. SiO er i rask utvikling, og arbeidsmiljøet preges av det viktige samfunnsoppdraget SiO utfører.

Vi jobber for studentene!

Vi er så heldig at vi har den aller beste kundegruppen - studentene. Å jobbe for at disse skal få en god start på utdannelsen og en fin hverdag som student, fyller arbeidshverdagen vår med mening.

Se hvilke tjenester SiO tilbyr studentene

Utvikling og samhandling

For å kunne levere på det studentene trenger og ønsker seg, må vi sørge for å utvikle tjenestene våre, men også de ansatte. Det er stor bredde i SiO, som gjør at utviklingsmulighetene er mange. Denne bredden gjør at vi er opptatt av god samhandling på tvers av områder og avdelinger. Vi vet at det er i dette samspillet magien skjer og vi kan få til noe fantastisk for studentene, sammen!

Bli bedre kjent med hverdagen i SiO
Studentene bestemmer i SiO

I SiO er det studentene som bestemmer. Studentene har flertall i SiOs øverste styre, som bestemmer hvilke tilbud SiO skal tilby Oslos studenter. Styrelederen i SiO er alltid en student.

Les mer om organisasjonen vår

Bærekraft + SiO = sant

Bærekraft er i fokus for de fleste om dagen, takk og lov for det. Hos oss løfter vi dette i alle områder. Vi har f.eks utviklet studentboliger i massivtre, vi har egne matsvinn-konsepter, arrangerer bruktmarked for studentene og mye mer.

Les mer om vårt miljøarbeid

Ledige stillinger i SiO

SiO er en spennende arbeidsplass hvor det skjer mye. Akkurat nå er vi på jakt etter teknologidirektør, markedsansvarlig for digitale flater og personlige trenere. 

Sjekk ut våre ledige stillinger
Bli kjent med konsernledelsen vår

Her finner du oversikt over konsernledelsen i SiO, hvilke roller de ulike har, og kontaktinfo.

Konsernledelsen