Bærekraft i SiO

SiO er til for studentene, og studentene er viktige for miljøet. Derfor jobber vi i SiO kontinuerlig med å bli bedre på bærekraft og miljø. Men hva betyr det egentlig?

Foto av SiOs direktør og en kvinne som håndhilser og smiler.

Samfunnsoppdrag og mål

SiOs strategi følger FNs mål om bærekraftig utvikling. Vi skal bidra til et bærekraftig studentliv for studentene i Oslo. 

Les mer
Bilde av bærekraftsansvarlig, Wenche Dahl, som mottar Miljøfyrtårnsrtifiseringer på rådhuset.

16 nye sertifiseringer til SiO!

23.oktober mottok Studentsamskipnaden SiO 16 miljøsertifiseringer i Oslo rådhus: ni barnehager, fem treningssentre, helsesenteret på Blindern og spisestedene i Fredrikkebygget.

Dette betyr mye - både for SiO og studentene. Som studentsamskipnad har vi et særlig ansvar for å gå foran med et godt eksempel, og bidra til å øke studentenes bevissthet rundt de positive endringene verden trenger. 

Les mer om sermonien her
Brenneriveien 11

Det er særlig innen studentboligbygging SiO kan gjør forskjell for klima og miljø. Her kan du lese om vår nullutslippsbyggeplass, i Brenneriveien 11!

Her kan du lese mer

Samarbeid for å nå målene

For å vise at SiO mener alvor har vi satt tydelige mål og ambisjoner. Vi har en egen bærekraftansvarlig som skal hjelpe SiO med å nå målene. Har du spørsmål eller innspill? Kontakt gjerne Wenche Dahl, bærekraftansvarlig i SiO wenche.dahl@sio.no 

Kontakt oss for samarbeid
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen