"Jeg følte meg mindre rar og alene når jeg fikk høre hva de andre tenkte"

Kursdeltaker

Vanlige spørsmål om kurs

Må jeg si noe? Nei.Mange studenter kvier seg for å bli med på kurs fordi det kan føles sårbart eller skummelt å være sammen med andre i en slik setting. Husk da at de andre er i lignende situasjon som du! Du velger selv hvor mye eller lite du sier. 

Hvor mange andre er med?Noen kurs holdes som webinar, da deltar du anonymt uten bilde og mikrofon. Det kan være alt fra 5 til 50 deltagere. Du kan delta via chat, som bare ses av kurslederne. Kurs som holdes fysisk har som regel maks 15 deltagere. Du velger selv hvor mye eller lite du vil dele av egne erfaringer eller spørsmål. 

Hvor holdes kursene?Kursene holdes enten digitalt, eller på en av våre to helsesenter: Kristian Ottosens hus ved Blindern, eller Holbergsgate 21 i sentrum. 

Har kursholderne og deltagerne taushetsplikt? Kursholderne har juridisk taushetsplikt. Det føres ikke journal, siden kursene ikke er å regne som behandling. Deltagerne har moralsk taushetsplikt, dette klargjøres i starten av hvert kurs. 

Hva koster det?Alle kurs er gratis.

Hva hvis jeg ikke kan møte?Ved oppmøtekurs: Meld deg av til kurspamelding.siohelse@sio.no så fort du vet at du ikke kan møte (helst minst to dager før kurset), slik at vi kan gi plassen til en annen student. Ved webinar trenger du ikke å melde deg av, men om du vil ha tilsendt powerpoint, eller har andre spørsmål, kan du sende en epost til kurspamelding.siohelse@sio.no.

"Jeg likte at det var mange konkrete eksempler og tips"

Kursdeltaker

91% hadde utbytte av kurset

Evaluering med studenter som deltok på minst et kurs høst 2022.