Athletica Blindern

Athletica Blindern ligger midt på UiO campus og har gruppetreningssaler, treningsstudio, buldrerom, klatrevegg og flerbrukshall for å nevne noe.

På SiO Athletica Blindern finner du

Cardiosone
Magasinapparater
Styrkeapparater
Frivektsområde
Løfteplattform
Funksjonell sone
Klatrevegg
Buldrerom
Flerbrukshall
Løpesal
Gruppetimesal
Sykkelsal
TRX-område
PT-sone
Boksesekk
Garderobefasiliteter
Badstu (annenhver dag)
Bemannet resepsjon
Enkelt shoputvalg
Handikaptoalett med dusj
Enkeltpersonsgarderobe med dusj

Bredt treningstilbud midt på campusPå Athletica Blindern finner du et stort og variert treningstilbud. Bli med på gruppetimer, gjør egentrening, klatre i buldrerommet eller spill ball i hallen. Du kan også benytte deg av PT eller massør.Senteret består av et stort treningsstudio med mange større og mindre soner. Her er det lett å finne "sitt eget hjørne". Gruppetimesalene er åpen for egentrening når det ikke er timer.Buldrerom og flerbrukshall Athletica Blindern har buldrerom, klatrevegg og flerbrukshall. Disse aktivitetene er åpent fra kl. 08.00 på hverdager og i hele åpningstiden lørdag.Buldrerommet er inkludert i medlemskapet ditt og kan brukes når det er ledig. Klatreveggen ligger i flerbrukshallen, og kan brukes når del 1 av flerbrukshallen ikke er i bruk. Ønsker du å bruke klatreveggen må du ha brattkort og eget utstyr, men du kan leie klatresko i resepsjonen for 25 kr. Du kan også bruke flerbrukshallen til håndball, basketball, volleyball, badminton, innebandy, fotball, kanonball eller annen lek.Finn oversikt over ledig halltid og book tid for egentrening her eller i SiO Athletica-appen.Andre fasiliteterSenteret har dame- og herregarderober med dusj. Vi har også en badstue som er åpen for damer og menn annenhver dag. Damer kan bruke badstuen mandag, onsdag og fredag, og menn på tirsdag, torsdag og lørdag.Vi har handikaptoalett og enkeltpersonsgarderobe med dusj, samt låsbare skap på utsiden i gangen. I tillegg finnes det behandlings- og massasjerom på senteret. Du kan ta heis ned til underetasjen og vårt resepsjonsområde. BeliggenhetAthletica Blindern ligger midt på Campus UiO Blindern. Du finner oss i enden av Frederikkebygget (motsatt ende av bunnpris), i underetasjen. Senteret er bemannet hele åpningstiden.Velkommen til trening hos oss! 

Åpningstider

Lei flerbrukshallen på Athletica Blindern

Når hallen ikke er utleid til lag og foreninger, kan du leie den til egentrening for en liten sum. Det er også mulig å komme og bruke hallen gratis, men da kan vi ikke garantere at den er ledig.

Våre haller og baner

Kontaktinformasjon

Telefon

22596950

Adresse

Problemveien 11, 0313 Oslo

Se i Google Maps

Kollektivtransport

Du kommer deg til SiO Athletica Blindern enkelt med kollektivtransport. Du kan ta T-bane 4 og 5 til Blindern eller Forskningsparken, eller trikk 17 og 18 til Universitetet Blindern. Vi har også stor parkeringsplass rett utenfor bygget mot betaling.

Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen