Hva er SiO Athletica Convention?

SiO Athletica Convention er en trening og inspirasjonsdag på Athletica Domus som skjer lørdag 26. august mellom klokken 10.00 og 15.00. Dette er en gratis treningsdag der du har mulighet til å teste mange spennende aktiviteter og inspirerende gruppetimer.I løpet av dagen er det 23 ulike timer å velge mellom, med opptil 650 plasser totalt. Vi deler ut gratis lunsj og goodie bag til alle som deltar. 

Hvem kan være med?

Dette er en trening og inspirasjonsdag for alle som er medlem hos SiO Athletica og for alle som er studenter i Oslo og omegn. Som student trenger du altså ikke å være medlem hos oss for å delta! 

Timeplan

Timeplan for dagen ser du som PDF her. Merk at endringer kan forekomme.Endelig timeplan er tilgjengelig for booking fem dager før. Følg påmeldingsrutinen under.

Påmelding

Alle timer og aktiviteter er åpen for påmelding fem dager før selve convention-dagen, altså fra 21. august. Du melder deg på de timene og aktivitetene du ønsker. Rutinen for påmelding på timer og aktiviteter er litt ulik, avhengig av om du er medlem hos oss eller ikke.Ikke medlem hos SiO Athletica, men student:

Medlem hos SiO Athletica:

Gratis

Hele dagen er helt gratis! Alle timene og aktivitetene er gratis, og vi gir alle deltagerne gratis lunsj og goodie bags. Dette vil du ikke gå glipp av!