Bli med på kurs

Finn ditt kurs og meld deg på i dag. Du kan melde deg på helt til kurset starter, og påmeldingen din gjelder etter at du har betalt. Etter at kurset har startet kan du melde deg på i en av våre resepsjoner.

Oversikt over alle kursene for våren 2018 finner du HER!

 

Er du ikke medlem?

Du kan være med på kurs selv om du ikke har treningsmedlemsskap hos oss. Prisen er da 1550,-  uansett kurs (med unntak av minikurs, Acem-meditasjon og svømmeopplæring barn), med påmelding og betaling i resepsjonen på et av treningssentrene våre.

Kurs sommer 2018

Vi introduserer intensivkurs! Meld deg på svømmekurs i sommer. 

Intensivkurset Svømmeopplæring voksne begynner er kurset for deg som har lyst til å lære deg grunnleggende svømmeferdigheter i vann. Kurset går mandag, tirsdag og torsdag i uke 28 og 29. Kurset passer for deg som ikke har mye erfaring med å være i vann fra før og ønsker å lære deg å dykke, flyte og være trygg i vannet. 

Intensivkurset Svømmeopplæring voksne litt øvet er kurset for deg som har gått på svømmeopplæring for voksne begynner, eller føler deg trygg nok til å svømme 25 meter. Kurset går mandag, tirsdag og torsdag i uke 28 og 29. Vi går videre med utvikling av dine svømmeferdigheter og trygghet i vann. Kurset passer for deg som ønsker å lære grunnleggende svømmeteknikk i crawl. Du vil lære linjeholdning, beinspark og armtak.