Er du klar for litt svømming, tennis, volleyball eller kanskje badminton? Her får du en oversikt over hvilke haller og baner du kan bruke som medlem hos oss.

Athletica Domus har gode muligheter for den som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. Bassengene er åpne i hele senterets åpningstid. 

Mandag til fredag kl. 12.45-14.00 er de store garderobene til svømmehallen stengt for renhold.

Med ordinært medlemskap får du også inngang til svømmehallen.

Grunnet smittevern har vi begrenset kapasitet på hvor mange som kan være i garderober og svømmehall. Svømmetid må derfor bookes her for 1 time og 45 minutter på senteret. Trenger du hjelp til å booke deg til treningstid så kan du ringe oss på 22 59 69 50. Familiesvømming, svømmeopplæring for barn, kurs og gruppetimer er stengt inntil videre grunnet smittevern.

 

Svømmehall

Athletica Domus og Athletica Blindern har begge en flerbrukshall som medlemmene våre kan bruke. Du kan også ha med deg ikke-medlemmer som har kjøpt enkeltbillett.

Flerbrukshallene er 28 x 48 meter og kan brukes som:
  • Fotballbane
  • Innebandybane
  • Håndballbane
  • Basketballbaner
  • Volleyballbaner
  • Badmintonbane

Flerbrukshallen på Athletica Domus kan bookes ved ledig kapasitet på dagtid i ukedagene, og i hele åpningstiden i helgene. Prisen er 60,- i timen pr del av hallen (deles i 3).

Henvend deg i resepsjonen for booking av flerbrukshall eller book i Mitt SiO (kun Athletica Blindern).

Kanskje du vil arrangere bandyturnering for vennegjengen, eller aktivitetsdag for bedriften din?

Vi tilbyr utleie av flerbrukshallen til enkeltarrangement på lørdager og søndager. Ønsker du å leie hallen kan du sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt.

I ukedagene er ofte hallen brukt til lagidrett i regi av studentidrettsklubber. Du kan booke treningstid i hallen når den er ledig.

Studentidrettslag kan søke om treningstid

Studentidrettslag/foreninger som er medlemmer i NIF eller registrert hos SiO Foreninger kan søke om treningstid i SiO Athleticas lokaler. Les mer her.

Book
Flerbrukshall

Athletica Domus har to utendørs tennisbaner som vi leier ut for 30,- i halvtimen.

Å leie tennisbane krever forhåndsbooking. Book tennisbane her og henvend deg i resepsjonen for registrering av deg og din tennistid.

Grunnet smittevern kan du ikke låne/leie utstyr fra oss. Ta med eget utstyr som er personlig og det må ikke deles med andre. Du kan kjøpe tennisball i resepsjonen på Athletica Domus. Det koster 30,- per tennisball. 

Book
Tennis

Buldring er stengt inntil videre grunnet smittevern.

Buldring

Squashbaner er stengt inntil videre grunnet smittevern.

Squash

Athletica Domus’ utendørs kunstgressbane leies ut både til enkelttimer og til lag som ønsker en fast treningstid. Dagtid finnes det gode muligheter for å få leid kunstgressbanen.

Kunstgressbane