Hei,
Er du fortsatt student? For at du skal beholde din studentpris på medlemskap hos SiO Athletica, trenger vi å registrere din gyldige studentdokumentasjon for høstsemesteret 2019. Dette gjelder kun de som har fått varsel på e-post og/eller sms i midten av oktober.

Vi godkjenner følgende:

 

Student på et studiested tilnyttet SiO

 

  1. Studentbevis med gyldig semesteravgift til SiO for H19.
  2. Skjermbilde av studentbevis på app, der navn, fødselsdato, studiested og semesteravgift til SiO for H19 må være synlig.
  3. Kvittering for betalt semesteravgift til SiO for H19.
  4. Skriftlig bekreftelse med signatur og stempel fra ditt studiested der det bekreftes at du er student med betalt semesteravgift til SiO H19.

 

Student på et studiested ikke tilknyttet SiO

 

  1. Dersom du ikke er student på et studiested tilknyttet SiO, må du vise studentbevis fra din utdanningsinstitusjon eller skolebevis fra videregående skole.

 

 

Dette kan du gjøre ved å:

 

a)    Du kan sende en e-post via kontaktskjema eller til athletica@sio.no med kopi av dokumentasjon som tydelig viser navn, periode og studiested. E-posten merkes i emnefeltet: «STUDENTBEVIS»

Eller

b)    Møte opp i en av våre resepsjoner og fremvise dokumentasjon som tydelig viser navn, periode og studiested.

Er du i permisjon fra studier grunnet sykefravær som gjør at du ikke kan trene, kan du søke om å beholde studentpris ved å sende en e-post via kontaktskjema eller e-post til athletica@sio.no. Husk å vedlegge gyldig dokumentasjon fra lege. E-posten merkes i emnefeltet: «STUDENTBEVIS»

 

Fristen for å levere dokumentasjon er: 31.10.2019.

Hvis vi ikke mottar dokumentasjon innen fristen, vil prisen på medlemskapet ditt bli oppjustert til gjeldende pris for ikke-studenter, i henhold til våre medlemsvilkår. Du vil også bli fakturert for mellomlegget fra studentpris til ikke-studentpris. Etterfaktureringen vil gjelde fra høstsemesteret startet 01.09.19.