Enkelt regnestykke

Dette er det enkle regnestykket: Nordmenn flest må betale alle helseutgifter selv, opp til 3040 kr i året. Betaler man mer enn det kommer staten inn og bidrar med resten. Da får du det som heter frikort.Men er du student i Oslo har du en gylden sjanse. Bytter du til fastlege hos SiO kan du søke om å få tilbake alle utgifter over 450 kr! Dermed kan du spare over 2500 kr i året. Hvorfor gjør SiO dette? Vel, SiO er til for deg, og helsa di er viktig! 

Hva med den gode, gamle fastlegen?

Bytter du fastlege til SiO kan du når som helst skifte tilbake til fastlegen du hadde før du ble student i Oslo. Bytter du tilbake innen tre år og har folkeregistrert adresse der hjemme, har du krav på å få tilbake den gode, gamle legen din som fastlege.Les mer om refusjon her.

Bytt til fastlege hos SiO i dag

Du bytter enkelt fastlege selv på HelseNorge. Se på listen over våre fastleger og velg den legen du ønsker.Bytt fastlege her.

Og hva med eksamen?

Skulle du ha uflaks og bli syk på eksamen, trenger du legeerklæring. Det kan være litt tungvint hvis fastlegen din er hjemme i Sirdal. Men med fastlege hos SiO får du legeerklæring ved sykdom. Null stress.PS. Husk at du må være student ved et av lærestedene i Oslo som er tilknyttet SiO for å få fastlege hos oss. Og du må ha betalt semesteravgiften, men det har du vel husket på!