Kickstart din karriere! Kursholder i grafisk design søkes

Er du klar for å gi studentforeningene de verktøyene de trenger for å lykkes? SiO Foreninger søker nå en engasjert kursholder med kreativ gnist og en lidenskap for studentfrivillighet til å bli en del av vårt kursholderteam.

Foto av en mann med hestehale og rutete skjorte som står foran fem personer og forklarer noe med hendene ut foran seg.

Som kursholder i grafisk design hos oss vil du være med på å få studentforeningene til å blomstre. Du vil lede nybegynnerkurs i Adobe-programmene Photoshop, Illustrator og InDesign, og veilede de som allerede kan noen triks fra før. Du får muligheten til å engasjere studenter gjennom kreative oppgaver og opplysende foredrag, alt mens du deler ditt talent og din lidenskap.

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med grafisk arbeid
 • Solid faglig forståelse av grafisk design, som du kan formidle med entusiasme
 • Har benyttet Adobe: Photoshop, Illustrator og InDesign i dine studier/arbeid
 • God muntlig fremstillingsevne på norsk

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra foreningsmiljøet i Oslo
 • Har deltatt på kurset tidligere? Fantastisk! (Men ikke et krav)
 • Utdannelse innen grafisk design
 • Et brennende engasjement for studentfrivillighet

 

Hva vi tilbyr:

Hos oss venter verdifull erfaring og en flott mulighet til å bidra til felleskapet blant studentforeningene. Arbeidsmiljøet vårt er preget av positivitet og entusiasme, og du vil møte engasjerte og nysgjerrige studenter fra de ulike foreningene. Du vil bli en del av et team som brenner for å ruste foreningene med de nødvendige verktøyene for suksess.

Arbeidsvilkår:

 • Omtrent 10 kvelder per semester, pluss 1-2 kvelder for opplæring og forberedelse
 • Lønn etter avtale
 • Oppstart 10/10/2023

Kjenner du deg igjen i dette? Ja, da er du den vi leter etter! SØK NÅ!Søknadsfrist 24/09/2023Send oss en kortfattet søknad, CV og andre dokumenter du mener er relevante for stillingen til ida.fagerland@sio.noIkke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på.Husk å merke e-posten med «Søknad Kursholder Grafisk Design»Om SiO ForeningerSiO Foreninger er Studentsamskipnaden SiOs kompetansesenter for studentforeninger. Ved SiOs medlemsinstitusjoner finnes det over 450 studentforeninger med tusenvis av medlemmer. SiO Foreninger bidrar til et godt læringsmiljø ved å legge til rette for studentforeninger og frivillige studentaktiviteter.SiO Foreningers målgrupper er både studentforeninger, enkeltstudenter og utdanningsinstitusjonene. Våre hovedoppgaver er å samarbeide med utdanningsinstitusjonene for å legge til rette for frivillige studentaktiviteter og studentengasjement. Vi skal støtte opp om og være med å utvikle studentforeninger og vi skal bidra til at den enkelte student kjenner til det aktivitetstilbudet som eksisterer.En viktig del av arbeidet vårt er kurs for aktive i studentforeninger. Vi holder kurs i økonomi, ledelse, markedsføring, grafisk design og rekruttering. Kursene er gratis og åpne for alle aktive i studentforeninger i Oslo. Alle våre kursholdere har relevant erfaring fra foreningsmiljøet.