Frederikke spiseri

Blinderns største spisested

Frederikke spiseri er vårt største spisested på UiO. Her kan du fritt plukke og mikse varmmat, salat og brød, og betale på vekt. Prøv våre hjemmelagde wraps eller en nysmurt baguette. Frederikke kan også friste med deilige desserter og kaker fra egen konditor, og et bredt utvalg av varme og kalde drikker.

Mandag

  • Oksekaribisk gryte. Allergener: se merking på buffeten.
  • Dagens Sådd: Linsegryte med ris. Allergener: se merking på buffeten.

Tirsdag

  • Kylling Tandoori. Allergener: se merking på buffeten.
  • DAGENS KUTT: Sommerkotelett, med sommersalat og ovnsbakts poteter Allergener: Ingen   Pris 65,-
  • Lille ekstra: Sveler kr 15

Onsdag

  • Vegetar lasagne. Allergener: se merking på buffeten.
  • Dagens KUTT: Risnuddelsuppe med grillet kyllinglår og grønnsaker Allergener: ingen  Pris: 65,-

Torsdag

  • Pork i red curry. Allergener: se merking på buffeten.
  • Dagens KUTT: Kyllinglår med ris og ovnsbakte aspargesbønner mangosaus  Allergener: melk Pris: 65,-

Fredag

  • Vindaloo og risgrøt med saft. Allergener: se merking på buffeten.
  • Grønnsak redcurry. Allergener: se merking på buffeten.

Buffet løsvekt kr 17,20 pr. hg | Risgrøt: kr 12,90 pr. hg | Dagens Kutt: kr 60-65 pr porsjon

Åpningstider

Kontaktinformasjon

Kjøkken

Kontor

22 85 30 03

Adresse

Problemveien 11, 0371 Oslo

Se i Google Maps