Trenger du en pause fra studiene?

Våre serveringssteder skal ikke bare være et sted for påfyll av mat og drikke, men også tilby aktiviteter når du trenger et avbrekk fra studiehverdagen.

Hver uke er det aktiviteter du kan delta på - helt gratis! Sjekk ut SiOs eventkalender for aktiviteter her.

Få med deg alt som skjerFølg SiO studentliv på Facebook og Instagram, og få med deg alt som skjer på våre spisesteder.

Aktiviteter for enhver smak

Gjennom året har vi masse forskjellige aktiviteter på våre spisesteder. Her er noe av det vi har gjort tidligere. Følg med for flere arrangementer.

  • Gratis frokost på Sådd: Hver onsdag kl. 07.30 tilbød vi gratis plantebasert frokost på Sådd. Hensikten var å gi studentene en god start på dagen. For å få bord måtte du stå opp tidlig.
  • Gratis frokost på 15 av våre spiserier: En gang i uken i januar bød vi på gratis frokost til de 50 første studentene. Frokosten bestod av påsmurt rundstykke, frukt, juice og kaffe. Ta med en venn eller kom alene, og sitt ned.
  • Quiz på Union Kringsjå: Hver onsdag arrangerte vi quiz med fine premier. Her kunne du ta med deg en venn eller komme alene og bli satt sammen på et lag.
  • Kalligrafi-kurs: På Union Kringsjå arrangerte vi gratis kurs for 20 påmeldte over hele helgen. Kurset inkluderte lunsj, kaffe og snacks.
  • Bærekraftig matkurs: Med bærekraftig matkurs lærte studentene å lage restemiddag av det de hadde i skapet. Kokken vår laget maten, og kurset avsluttet med utdeling av ulike oppskrifter og prøvesmaking.
  • Eat & Meet på Eilert spiseri: Eat & Meet-konseptet går ut på at du betaler fast pris og kan forsyne deg av maten så mange ganger du ønsker. Prisen inkluderer også dessert. På Eat & Meet er alle velkomne rundt langbordet. Dersom man syns at det er kjedelig å spise alene, kan man ta med seg en venn eller rett og slett ta turen dit og bli kjent med noen.

Du kan også arrangere aktiviteter

Vi elsker at det er skjer aktiviteter for studentene i serveringsstedene våre.

Mangler du et sted å ha arrangementet? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Send e-post til catering@sio.no