SiO er her for deg i påsken!

Årets påske blir uten tvil annerledes, med hytteforbud og fokus på koronavirus og sosial distansering. Derfor kan det være godt å vite at vi i SiO styrker tilbudet vårt gjennom hele påsken. Trenger du noen å snakke med er vi der for deg!

påskebanner

SIO Helse er tilgjengelig for alle studenter hele påsken
Er du bekymret for hvordan det skal bli for deg i påsken? SIO Helse er tilgjengelig for alle studenter gjennom hele påsken, inkludert helligdagene og helgen

  • Ønsker du noen å snakke med? Våre rådgivere er tilgjengelig på telefon mellom kl. 10 og 16. Ring 22853300, tastevalg 3 mellom kl. 10 og 16.
  • Har du spørsmål? Send oss en melding på Studenter spør og få raskt svar på det du lurer på fra lege, helsesykepleier, rådgiver eller psykolog

Timer hos fastlege
Trenger du time med fastlege? Vi tar imot alle henvendelser som vanlig.
På grunn av korona ønsker vi av smittehensyn at den første konsultasjonen er på video. Logg inn på helsenorge.no for å bestille time eller ring oss på 22 85 33 00. I videokonsultasjonen avklarer du med fastlegen om det er behov for at du kommer inn for en undersøkelse eller prøvetaking.

Åpningstider hos våre helsesentre

  • SiO Helse Blindern har åpent for fastlegepasienter hverdager i påskeuken frem til kl. 15.30, onsdag 8.4 stenger vi kl. 12.45. Onsdag må du møte før kl. 09.20 for drop-in.
  • SiO Helse Holbergsgate holder stengt hele påsken fra mandag 6.4 til mandag 13.4.
  • SiO Helse Blindern og Holbergsgate 21 åpner begge tirsdag 14.4. kl. 8. Velkommen tilbake da!
  • Helsesentrene i Nydalen og på Kjeller er fortsatt stengt grunnet koronaviruspandemien.

Tren hjemmefra med SiO Athletica
Våre treningssentre er stengt, og vi har pauset medlemskapet til alle våre medlemmer i denne perioden. I mellomtiden oppfordrer vi til å følge @siostudentliv på Instagram og Facebook. På Instagram legger vi jevnlig ut tips for hvordan du kan trene hjemmefra og på Facebook kan du på tirsdag og torsdag bli med på gruppetime via livesending!

Følg oss i sosiale medier for en triveligere hverdag!
Her blir det ekstra mye moro og kos i påsken!

  • På Instagram kan du blir kjent med våre reportere Ingrid, Nora og Vetle. Se morsomme reportasjer, bli med på konkurranser og få gode tips om studentlivet.
  • Facebook kan du bli oppdatert på hva som skjer i studentlivet og bli med på våre eventer. Hver fredag kl. 18 kjører Insta-reporter Vetle live Kahoot med flotte premier.

Lytt til vår podcast
Bruk påsken til å høre på SiOs podcaster! Vi tar opp en rekke temaer knyttet til studentlivet, som motivasjon, mestring og mindfullness. Vi har også laget flere nye podcaster til påskeuken. Hør våre podcaster her.

SiO Mat og Drikke
Våre spisesteder holder foreløpig stengt, gleder oss til vi kan ønske dere velkommen til oss igjen! I mellomtiden deler vi deilige matoppskrifter i sosiale medier.

SiO Foreninger
SiO Foreninger tilbyr digitale kurs og veiledning til alle som er aktive i studentforeninger. Det er ingen kurs eller veiledning i påsken, men SiO Foreninger er tilgjengelig på mail hvis du har spørsmål.

Karrieresenteret på UiO
Karrieresenteret på UiO tilbyr nå hjelp til alle Oslos studenter. Karrieresenteret holder stengt i påsken, men svarer på henvendelser på Facebook og Instagram.