Telia har for tiden problemer med mobilsamtaler og BankID. Dette påvirker også bestilling av timer m.m. i HelseNorge. Det jobbes med utbedring. Beklager ulempen dette ev. får for deg.

Vi får mange henvendelser fra studenter som sliter. Alle mennesker opplever vanskelige perioder i livet og da kan det være godt å snakke med noen. Målet vårt er at du skal oppleve økt mestring og trivsel i hverdagen og få mindre plager. Du må være student og ha betalt semesteravgift til SiO for å bruke våre tilbud. Du trenger ikke henvisning.

Hvordan får jeg time?
Hos oss får du tilbud om time enten direkte til rådgiver eller time for inntaksvurdering.
En inntaksvurdering er en kort samtale for å finne ut av hvilket tilbud som vil passe best for deg. Dersom det ikke er ledige timer på HelseNorge, oppfordrer vi deg til å ringe oss på 22 85 33 00.

Vi tilbyr individuelle-, par-, gruppe- og familiesamtaler. Du kan velge mellom video- og oppmøtetimer. I tillegg har vi et variert kurstilbud.

Ved å logge deg inn på helsenorge.no kan du komme i kontakt med vår resepsjon ved å sende en melding til oss ved å velge E-kontakt. 

Akutthjelp
SiO Helse tilbyr ikke akutthjelp. Ring 113 om det er fare for liv og helse. Trenger du hjelp innen ett døgn ring legevakt telefon 116117.

For å yte forsvarlig behandling og oppfølging til deg vil alle i SiO Helse som har en rolle i din behandlingen ha tilgang til nødvendig informasjon. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er lagret om deg og du har rett til å reservere deg mot at informasjonen deles mellom de som har en rolle i din behandling. Ta kontakt med oss på telefon dersom du ønsker innsyn, å reservere deg, eller har spørsmål.

Studenttelefonen - Gratis tjeneste for studenter - Ring 116 123 - Åpent alle dager kl. 17-07.