Vi har åpent drop-in-tilbudet vårt. Det betyr at dersom du ikke har feber eller tegn på luftveisinfeksjon så vil vi kunne gi deg et drop-in-tilbud.

Åpningstider drop-in: Hverdager kl 08.00-11.00 og 12.00-14.00.

Vi ber deg vennligst om å holde avstand og vaske hender eller bruke hånddesinfeksjon tilgjengelig i våre lokaler.

Mistenker du at du har covid-19?
Dersom du føler deg syk, må du holde deg hjemme. Dersom du har lette luftveissymptomer bør du være hjemme minst én dag etter at du føler deg frisk. Du trenger ikke kontakte helsevesenet for testing.

Hvis du får alvorlige symptomer, kan du ringe koronatelefonen til Oslo Kommune på 21 80 21 82 eller Oslo legevakt på 116 117. Dersom du ikke får kontakt med Oslo kommune, kan du ringe oss for informasjon (ikke bestill oppmøtetime i forbindelse med koronavirus).

For oppdaterte råd til befolkningen, les mer på helsenorge.no  

For enkelte undersøkelser og prosedyrer trenger du ikke å bestille time på forhånd. Kom innom oss, så vil du få snakke med lege, helsesykepleier eler sykepleier så snart de har tid. Litt ventetid må av og til påregnes. Ved drop-in-tjenester så melder du din ankomst i resepsjonen. Du må være symptomfri for å kunne møte i våre lokaler.

Vårt drop-in tilbud er:

Selvtest for seksuelt overførbare infeksjoner
Dette tilbudet er gratis og du må være student og ha betalt semesteravgift for å få ta selvtest hos SiO Helse. Du trenger derimot ikke å ha fastlege hos SiO Helse.

Se seksuelt overførbare infeksjoner for mer informasjon.

Testing av MRSA
Dette tilbudet er gratis og du må være student og ha betalt semesteravgift for å få tatt MRSA-tester hos SiO Helse. Du trenger derimot ikke å ha fastlege i hos SiO Helse.

Se Folkehelseinstituttet for mer informasjon

Fjerning av sting hos sykepleier
For å benytte deg av denne drop-in-tjenesten så må du være student, ha betalt semesteravgift og ha fastlege hos SiO Helse.
Det tilkommer en kostnad for fjerning av sting, se prislisten her.

Har du ikke fastlege i SiO Helse, så er enkelt å bytte slik at du har din fastlege i SiO Helse mens du studerer. Se hvilke fordeler dette gir deg og les om hvordan du bytter her.

Prøvesvar
De fleste av dine prøvesvar kan du enkelt sjekke selv på www.furstpasient.no med sikker pålogging med BankID.