Åpningstider drop-in: Hverdager kl 08.00-11.00 og 12.00-14.45 
Tirsdag 3.mars er åpningstidene for drop-in kl. 08.00 - 11.00 og 12.00 - 13.45.

For enkelte undersøkelser og prosedyrer trenger du ikke å bestille time på forhånd. Kom innom oss, så vil du få snakke med lege, helsesykepleier eler sykepleier så snart de har tid. Litt ventetid må av og til påregnes. Ved drop-in-tjenester så melder du din ankomst i resepsjonen.

Dersom du mistenker at du har fått coronavirusinfeksjon, er det viktig at du ringer oss på telefon 22 85 33 00 for timebestilling for at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte.

Vårt drop-in tilbud er:

Selvtest for seksuelt overførbare infeksjoner
Dette tilbudet er gratis og du må være student og ha betalt semesteravgift for å få ta selvtest hos SiO Helse. Du trenger derimot ikke å ha fastlege hos SiO Helse.

Se seksuelt overførbare infeksjoner for mer informasjon.

Testing av MRSA
Dette tilbudet er gratis og du må være student og ha betalt semesteravgift for å få tatt MRSA-tester hos SiO Helse. Du trenger derimot ikke å ha fastlege i hos SiO Helse.

Se Folkehelseinstituttet for mer informasjon

Fjerning av sting hos sykepleier
For å benytte deg av denne drop-in-tjenesten så må du være student, ha betalt semesteravgift og ha fastlege hos SiO Helse.
Det tilkommer en kostnad for fjerning av sting, se prislisten her.

Har du ikke fastlege i SiO Helse, så er enkelt å bytte slik at du har din fastlege i SiO Helse mens du studerer. Se hvilke fordeler dette gir deg og les om hvordan du bytter her.

Prøvesvar
De fleste av dine prøvesvar kan du enkelt sjekke selv på www.furstpasient.no med sikker pålogging med BankID.