Vi søker kokker med fagbrev som vil være med å skape en bedre hverdag for våre studenter i Oslo.

Vi ser etter matfaglig dyktige kokker som legger sin ære i å lage god mat også med knappe ressurser og som er opptatt av trender og tidsriktig mat. Vi ønsker raske og effektive kokker som vil bidra til å skape god stemning og godt miljø i våre kafeer.

Arbeidstiden er normalt på dagtid, mandag til fredag.

For den rette kandidaten kan vi tilby:

  • Matfaglige utfordringer i en stilling der man lager god mat etter faste menyer og standarder
  • Jobbe med en ung, krevende og inspirerende målgruppe
  • Fri i helgene og på helligdager
  • Utvikling og kompetanseheving blant annet gjennom e-læring
  • Lønn etter avtale

Vi forventer at du som søker:

  • Ønsker å skape en bedre hverdag for alle våre studenter
  • Har fagbrev som kokk og er matfaglig sterk
  • Har gode kunnskaper om IK-mat/HACCP
  • Behersker skandinavisk språk samt behersker dataverktøy
  • Elsker gjester og god mat
  • Tåler en hektisk hverdag
  • Tar ansvar for et godt arbeidsmiljø gjennom å ha godt humør, stabilitet og pålitelighet
  • Gjerne også har erfaring med catering og selskapsservering

Arbeidsoppgaver:

  • Matlaging og produksjon av mat etter faste resept og menyer
  • Kvalitetssikring av salgsprodukter
  • Etterfølgelse av IK-mat/HACCP inkl. renholdsplan
  • Ansvarlig for høy kvalitet og kundetilfredshet
  • Være en viktig bidragsyter til god KTI og at kundene får en god serviceopplevelse.


Er du interessert?
- Send en kortfattet søknad og CV til områdeleder Mia Lindstad på mia.lindstad@sio.no

Fortell hvorfor akkurat DU er den rette til å lage mat til våre studenter.
De fortjener nemlig kun det beste!

Søknadsfrist er 1. juli 2019 med tiltredelse etter avtale.

SiO Mat og Drikke har en bred portefølje av serveringssteder tilpasset studenter med høye forventninger både til service, kvalitet, innovasjon og miljø. I porteføljen vår har vi spiserier, kafeer, kaffebarer, og bakerier. Vi har også flere spesialkonsepter som en egen yoghurtbar og en tacorestaurant. Vi var blant de første i landet til å åpne egen Ramen-restaurant og vi har fått oppmerksomhet langt utenfor landets grenser med KUTT Gourmet.
Les mer om våre serveringssteder her.

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2019-07-01
Arbeidssted
Problemveien 11, 0167 Oslo
Finn-kode
149323500