Vi søker avdelingsleder med kokkefagbrev til vårt konseptsted Ramen-Ya i Frederikkebygget ved Universitetet i Oslo.

Vi søker avdelingsleder med kokkefagbrev til vårt konseptsted Ramen-Ya i Frederikkebygget ved Universitetet i Oslo. Ramen-Ya serverer autentisk japansk ramen-suppe, Poke bowls og ulike wokretter. Vi kan nå tilby en spennende og utviklende stilling i et godt arbeidsmiljø der du kan være med å skape en bedre hverdag for alle våre studenter.

Vi ser etter deg som:
•    Er ambisiøs, målrettet og løsningsorientert 
•    Har glimtet i øyet og ønsker å begeistre dine gjester 
•    Har strategisk forståelse og operativ gjennomføringsevne 
•    Har god forretnings- og økonomiforståelse 
•    Har evnen til å motivere andre og å utvikle gode team
•    Er dyktig på service og kunderelasjoner
•    Har god bransjeerfaring og matfaglig kompetanse

Ønskede kvalifikasjoner:
•    Har kokkefagbrev
•    Erfaring fra tilsvarende stilling i samme eller annen bransje
•    God kjennskap til Office-programmer
•    Må kunne snakke et skandinavisk språk 
•    God kjennskap til restaurant-, kantine- og/eller kjededrift

Arbeidsoppgaver:
•    Drifte konseptet i henhold til standarder og retningslinjer
•    Sikre gode nøkkeltall
•    Ivareta god personalledelse og være en motivator for dine ansatte 
•    Sikre god håndtering av varer og verdier 
•    Skape en hyggelig og livlig atmosfære på konseptstedene, både for gjester og ansatte 
•    Kvalitetssikring av salgsprodukter
•    Ansvarlig for at alle IK-mat krav overholdes og rutiner etterleves
•    Delta operativt i driften og være en god rollemodell 

Vi kan tilby
•    En meget spennende og utviklende stilling i et hyggelig arbeidsmiljø 
•    Lønn etter avtale og konkurransedyktig betingelser 
•    Jobbe med en ung og spennende kundegruppe - våre studenter 

Vi ønsker at du som er interessert i stillingen sender oss en kortfattet søknad. 
Spørsmål om stillingen kan rettes til områdeleder Mats Werner Larsen på mail; matswerner.larsen@sio.no eller mobil 98 86 84 48.

Søknadsfrist er 1. mai 2019 - Tiltredelse etter avtale.

Om arbeidsgiveren
SiO Mat og Drikke har en bred portefølje av serveringssteder tilpasset studenter med høye forventninger både til service, kvalitet, innovasjon og miljø. I porteføljen vår har vi spiserier, kafeer, kaffebarer, og bakerier. Vi har også flere spesialkonsepter som en egen yoghurtbar og en tacorestaurant. Vi var blant de første i landet til å åpne egen Ramen-restaurant og vi har fått oppmerksomhet langt utenfor landets grenser med KUTT Gourmet. - Les mer om våre serveringssteder på www.sio.no

Informasjon om stillingen
Søknadsfrist
2019-05-01
Arbeidssted
Oslo, Blindern
Finn-kode
144642645