SiO Barnehage søker gode forbilder!

Vil du være med å utvikle fremtidens studentbarnehager? Vi trenger flinke folk og søker nå etter pedagogiske ledere, barnehagelærere, fagarbeidere og assistenter og andre med relevante utdanning.

SiO Barnehage har et unikt tilbud til studenter og deres barn. Våre 11 barnehager er sentralt plassert i nærheten av Oslo største læresteder og studentbyer. Med en spennende og kunnskapsrik foreldregruppe skaper vi hver dag en trygg og engasjerende arena for deres nysgjerrige småstudenter.

"SiO Barnehage tar vare på barndommens magi"

Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi har et ekstra fokus på lek, relasjoner og bærekraft. Vi skal ta vare på hverandre og miljøet rundt oss.

Nå søker vi flere gode forbilder og trenger pedagogiske ledere, barnehagelærere, fagarbeidere og assistenter og andre med relevante utdanning.

SiO-barnehagene ser etter medarbeidere som kan bidra til et godt og faglig sterkt fellesskap. Vi håper du motiveres av å bidra til barns læring, har stort faglig engasjement og er bevisst din rolle i barnas hverdag, for da vil du trives hos oss. I SiO Barnehage vil du få muligheten til å gjøre en forskjell, slik at både studenter og barna deres får en fantastisk hverdag.

Arbeidsoppgaver pedagogisk leder

Vi ser etter en strukturert person som våger å utfordre seg selv og sine kollegaer i det faglige arbeidet. Du må være bevisst dine egne holdninger, verdier og handlinger. Videre må du kunne inspirere og motivere dine kollegaer. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og ser gode løsninger i hverdagen. Som Pedagogisk leder må du ha helhetsforståelse for barnehagens felles beste, og vil inngå i barnehagens ledergruppe.

Arbeidsoppgaver barnehagelærer

Vi ser etter en strukturert person som våger å utfordre seg selv og sine kollegaer i det daglige arbeidet. Du må være bevisst dine holdninger, verdier og handlinger. Videre kunne inspirere og motivere dine kollegaer. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Sammen med pedagogisk leder skal du være en pådriver for faglig utvikling og nytenkning, og ha en helhetlig forståelse av det faglige miljøet i barnehagen.

Arbeidsoppgaver fagarbeidere og barnehagemedarbeidere

Vi ser etter engasjerte medarbeidere som våger å utfordre seg selv og sine kollegaer i det faglige arbeidet. Du må være bevisst dine egne holdninger, verdier og handlinger. Du må kunne inspirer og motivere dine kollegaer. Du samarbeider godt og bidrar til gode løsninger i arbeidshverdagen. Sammen tilrettelegger vi for et godt og helsefremmede leke- og læringsmiljø.

I SiO Barnehage har vi et stabilt og faglig godt miljø og vi tilbyr:

  • faglig utvikling
  • et arbeidsmiljø med mange muligheter
  • faglig veiledning og kompetanseutvikling
  • gode pensjons- og forsikringsordninger
  • rimelige treningsmuligheter i SiO Athletica sine 6 treningssentre
  • firmahytte på Hafjell

Ledige stillinger i SiO Barnehage

SIO Barnehage Studentenes Småbarnsstue: Barnehagelærer 40%, fast stilling

SiO Barnehage Blindernveien: Barnehagelærer, 100 % fast stilling fra 01.08.23.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Simen Øien, tlf. 40645040

SiO Barnehage Klossen: Pedagogisk leder, 100 % fast stilling fra 01.04.23. Pedagogisk leder, 100% fast stilling fra 01.08.23.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Douglas Wilson, tlf. 92061934

SiO Barnehage Skogly: Barnehagelærer, 100 % fast stilling fra 01.04.23.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Douglas Wilson, tlf. 92061934

SiO Barnehage Bamsebo: Pedagogisk leder 100 %, 2 barnehagelærere 100 %, barnehagemedarbeider 100%, vikariater.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Siri Aleksandra Mordal, tlf. 47287569

SiO Barnehage Frydenhaug: Barnehagelærer 100 %, fast stilling.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Anette Espenes, tlf. 47023608

SiO Barnehage Eilert Sundt: Barnehagemedarbeider, 100 % stilling på småbarnsavdeling, vikariat ut juni 2024, med mulighet for fast ansettelse. Barnehagemedarbeider, 100% på 3-6 års avdeling, ut juni 2023,

For spørsmål og mer informasjon kontakt Kirsti Eriksen, tlf. 40200024

SiO Barnehage Almelia: Barnehagelærer, 100% stilling fast stilling fra 01.09.23. Barnehagemedarbeider, 100%, fast stilling fra 01.03.2023

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Bettine Forsberg, tlf. 40200026

SiO Barnehage Lille Bislett: Barnehagelærer 100 % fast stilling.

Ved spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Merete Kolstad, tlf. 97111175

SIO Barnehage Bislettbekken: Pedagogisk leder 100 % vikariat fra mai 2023, Barnehagelærer 100 % vikariat fra 01.08.23-30.06.2024.

For spørsmål og mer informasjon kontakt styrer Merete Kolstad, tlf. 97111175

Vi gleder oss å motta din CV og søknad.

Søknadsfrist 31. mars 2023, vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Den som tilsettes må ha godkjent utdanning som barnehagelærer i stillinger som krever det, eventuelt annen godkjent utdanning i tråd med barnehageloven § 24