KUTT Gourmet

Bærekraftig mat

KUTT Gourmet er bærekraftig mat studentene har råd til.Tirsdag - torsdag serveres Dagens KUTT i Frederikke spiseri.Hver dag komponeres en ny rett basert på overskuddsvarer fra våre leverandører.Prisen på retten kan variere ut fra hvilke råvarer som er tilgjengelig.

Tirsdag: Pris Kr 60-65

  • Poke bowl omlett(vegetar) med ovnsbakte omlett, soyasaus, sylte rødløk, kimchi, vårløk, chilimayo og ristede sesamfrø. Allergener: hvete, egg, fisk, soya, sennep og sesamfrø. Pris 60,-
  • Poke bowl laks med soya marinert laks. Sylte rødløk, bønner, vårløk, chilimayo og ristede sesamfrø. Allergener: hvete, egg, fisk, soya, sennep og sesamfrø. Pris 65,-

Onsdag : Pris Kr 65

  • Risnudler med helstekt svinekam, sprø grønnsaker, vårløk og korrriander. Allergener: ingen Pris: 65,-

Torsdag: Pris Kr 65

  • Ninja burger. Naturli burger med chilimayo, sylteingerfær, korriander, wasabierte og ovnsbakt poteter. Allergener: hvete, soya og peanøtter Pris: 65,-

Åpningstider

Kontaktinformasjon

Kjøkken

Kontor

Adresse

Problemveien 11, 0371 Oslo

Se i Google Maps