Har du lyst til å flytte inn i kollektiv sammen med en eller flere av dine venner?
På Sogn Studentby har vi nå et splitter nytt vennekollektiv!

Om vennekollektivet

Vennekollektivet har et stort og hyggelig fellesrom

I vennekollektivet bor du sammen med 7 andre studenter. Du har din egen umøblerte hybel på 11-12 m2 som du kan innrede slik du selv ønsker. Vennekollektivet har to flislagte, moderne bad med varmekabler som dere deler i kollektivet.

Vennekollektivet har et stort og fint fellesrom hvor dere kan lage mat, spise, studere og ha det hyggelig sammen. Fellesrommet har et velutstyrt og moderne kjøkken med blant annet 3 kjøleskap, 2 komfyrer og oppvaskmaskin. Du får også dine egne skap og skuffer for oppbevaring av kjøkkenutstyr og mat.

Fellesrommet er innredet med et stort spisebord med sitteplass til alle og 2 koselige sittegrupper med sofa, stoler og puffer. Fra fellesrommet har dere utgang til egen uteplass, og med gressplen og epletrær rett utenfor blir dette et hyggelig sted å være når våren og sommeren kommer.

Fellesrommet i kollektivet har to koselige sitteområder med sofa, stoler og puffer

Et fellesskap

I dette kollektivet stiller vi litt høyere krav til deg som bor der til å ta ansvar for rengjøring og for at fellesskapet skal fungere. Det innebærer at vi ønsker at du som har lyst til å flytte inn i vennekollektivet er motivert for å skape et fellesskap med de andre som bor der, bidra til alle trives og at dere sammen ønsker å finne ut av hvordan dere vil ha det i kollektivet, hvilke rutiner dere ønsker osv. I vennekollektivet vil dere greie dere mest mulig på egenhånd, men dere vil alltid ha mulighet til å kontakte vår vaktmestertjeneste dersom det er noe dere trenger hjelp til.

Slik søker du

Rundt spisebordet kan dere samles for hyggelige middager

Fikk du lyst til å flytte i vennekollektivet med en eller flere av dine venner? I boligoversikten finner du under Sogn Studentby boligtypen «Hybel, umøblert i kollektiv». Legg denne boligtypen til i søknaden din. Hvis du er allerede bor hos oss legger du til en kommentar i søknaden din med navnet på den eller de vennene du ønsker å flytte i kollektivet sammen med. Det er viktig at den eller de vennene som vil flytte dit sammen med deg også sender inn søknad. Dersom du ikke bor i SiO bolig må du sende en epost med navn på den/de du ønsker å bo sammen med.

Vennekollektivet er klart til innflytting fra 25.februar.

Vennekollektivet er et helt nytt prøveprosjekt for SiO Bolig.