Eget studenthus for førsteårsstudenter på Sogn Studentby.

Lyst til å bo sammen med andre førsteårsstudenter?

Ønsker du å bo i et trivelig og sosialt miljø med studenter på samme alder? Da bør du søke på dette studenthuset på Sogn studentby.

For første gang setter vi i SiO Bolig av et helt studenthus til førsteårsstudenter. Hvorfor det? Jo, fordi det er litt forskjell på deg som flytter til Oslo for å starte studiene, og en masterstudent som allerede har et etablert nettverk med venner, og kanskje ikke er så åpen for å bli kjent. Like studenter leker best, vet du!

Siden det bare er førsteårsstudenter som bor sammen, er alle i samme båt. Her får du mulighet til å bli kjent med andre studenter og skape et sosialt og hyggelig fellesskap. Kanskje får du venner for livet?

Studenthuset inneholder 156 boliger, og blir pusset opp sommeren 2020. Du får en egen hybel på 11 m2 som er møblert med det meste du trenger; seng, bokhylle, skrivepult etc. Kjøkken og bad deler du med 4-7 andre studenter. Felleskjøkkenet har hvitevarer, kjøkkenbord og stoler samt utstyr til matlaging og renhold. For eksempel er tallerkener, glass, kopper, kniver, bestikk, kjeler, vaskemiddel og vaskekluter allerede på plass.

Dette konseptet gjør at du kan være sosial når du ønsker det, og trekke deg tilbake til «din lille hule» når du har behov for det. Det blir litt som å bo i kollektiv, bare at du kan slappe av og være for deg selv når du vil.   

Søk her på Sogn Studentby – Hybel, førsteårsstudenter

Hybelen er pusset opp i 2020, og felleskjøkkenet har en hyggelig samlingsplass med fin utsikt.

Om Sogn Studentby
Sogn Studentby er vår eldste, og kanskje aller mest sjarmerende studentby. Boligene ble bygget i 1951 og først brukt som OL-landsby. De koselige teglsteinshusene og alle trærne skaper en helt unik atmosfære. Her finner du både flotte grøntområder, store plener der man kan slappe av på sommeren, barnehage og dagligvarebutikk. Nevnte vi at Sogn også har gravhauger fra vikingtiden og store, fredete trær?

Det er kort vei fra Sogn Studentby til Ullevål Stadion, med kjøpesenter og butikker. T-banen til sentrum går med hyppige avganger. Det er også et perfekt utgangspunkt hvis du liker å sykle.

 Sogn Studentby har fin arkitektur og grønne omgivelser. Det er kort vei til Sognsvann, Ullevål og UiO.