Skal du flytte inn i studentbolig hos oss? Velkommen!

flytte-inn-1

Hvor og når kan jeg hente nøklene til min nye bolig?

På grunn av koronapandemien er SiO Kundesenter stengt for besøkende frem til 27. juli. Det betyr at du som skal flytte inn i studentbolig, ikke kan hente nøkler på kundesenteret som normalt.

Inntil 27. juni vil vi derfor legge nøklene og en lapp med adressen din i en nøkkelboks. Du vil få tilsendt boksnummer, PIN-kode og lokasjon til boksen på e-post senest én dag før innflyttingsdagen din. Når du har hentet nøklene kan du dra rett til den nye boligen din.

Fra kontrakten din starter, har du 14 dager på deg til å hente nøkkelen. Når vi ikke har ordningen med nøkkelbokser gjør du det i kundesenteret i Kristian Ottosens hus, Problemveien 9, på Blindern. Hvis du ikke har anledning til å hente nøkkelen i løpet av 14 dager, må du gi oss beskjed. Hvis du ikke gir oss beskjed, kan du miste boligen.

Du kan hente nøkkelen din fra kontrakten din starter til 14 dager etter den har startet. Hvis du ikke har anledning til å komme innen disse 14 dagene, er det viktig at du sender en e-post og varsler oss om det, slik at du ikke mister boligtilbudet ditt.

Hva må jeg ta med når jeg skal hente nøkler?

Før du henter nøklene må du ha betalt inn depositumet. Den første husleiefakturaen får du etter du har flyttet inn.

Husk å ta med deg:

  • Gyldig legitimasjon (pass, førerkort, bankkort med bilde)
  • Om du har betalt semesteravgift til en institusjon tilknyttet SiO for inneværende semester, trenger du ikke ytterligere dokumentasjon.
  • Om du ikke har betalt semesteravgift enda, ta med dokumentasjon på at du har fått skoleplass på en institusjon tilknyttet SiO. Før du har fått svar på søknaden din, regnes søknaden som gyldig dokumentasjon.

Les mer om hva du trenger å vite når du bos hos oss her. Skal du dele kjøkken med andre? Les mer om dette her. Mer om parkering ved innflytting kan du finne her .

For at du skal få posten din til din nye adresse, må du merke postkassen din og melde flytting til posten.

Vi håper du vil trives i din nye bolig!

Flytte inn på Åråsen Studenthus

På Åråsen Studenthus kan du hente nøklene dine på kontoret i underetasjen. Vi holder åpent mandag – fredag mellom kl 14.00 og 15.00. NB! I perioden 3. - 27. juli må nøkkelen hentes i Oslo i henhold til de regler som til enhver tid gjelder der.

Flytte inn i Studenterhuset Schultz' gate

Du vil bli kontaktet av bestyreren på studenthuset for å avtale tid til henting av nøkler.